21:00 Ispovesti Kristina je imala komplikacije nakon porođaja: Danas je ona INVALID, ali se bori kao lavica!
18:30 Ispovesti Otišla je kod KIROPRAKTIČARA, a onda pala u KOMU: Zbog jedne greške devojka je provela OSAM meseci u bolnici i ostala POTPUNI invalid
08:05 Ispovesti Osobe sa invaliditetom žele da se osećaju seksi: Njeno telo je deformisano zbog bolesti, ali to je ne sprečava da izbacuje fotografije na kojima je skoro GOLA
18:30 Ispovesti Zbog SUPLEMENATA završio u kolicima: Nakon unete prevelike DOZE ovog vitamina sada ne može na NOGE
15:40 Ispovesti Nikad nije PROBAO hranu, ne može ni da PRIČA, ali je velika ZVEZDA: Rođen sa ozbiljnim deformitetom, zbog toga ljudi ne prestaju da BULJE u njega!
16:44 Ispovesti Zakazali su sastanak preko DRUŠTVENE MREŽE: "Samo sam ga obavestila da sam JAKO RUŽNA, kako ne bi pobegao ODMAH"
13:01 Ispovesti "Tretirao me je kao PSA": Ženu sa cerebralnom PARALIZOM više od PET godina je staratelj ZLOSTAVLJAO, a kada ga je prijavila doživela je ŠOK!
14:40 Porodica "Unapred se izvinjavam svim OČEVIMA koji pomažu": Kada je saznao da im je DETE bolesno, samo je OTIŠAO, a Ivona OSUĐUJE ovu odluku bivšeg muža
15:30 Lepota i Moda Zbog TUMORA je ostala bez NOGE: Danas je SUPER MODEL, a evo zašto je svi nazivaju LAŽLJIVICOM
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju