Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : hiv

"Moja porodica još uvek ne zna da sam HIV pozitivan": Momak iz Srbije (29) otvoreno o trenutku kada je shvatio da ima nezlečivu bolest
15:34 Ispovesti

"Moja porodica još uvek ne zna da sam HIV pozitivan": Momak iz Srbije (29) otvoreno o trenutku kada je shvatio da ima nezlečivu bolest

Zubar upozorava: Nikad ne ignorišite suva USTA, mogu da budu simptom ozbiljnih bolesti"
15:16 Zdravlje

Zubar upozorava: Nikad ne ignorišite suva USTA, mogu da budu simptom ozbiljnih bolesti"

"Moja porodica još uvek ne zna da sam HIV POZITIVAN": Dečko (29) podelio je svoju priču i trenutak kada je shvatio da ima NEIZLEČIVU BOLEST!
14:15 Zdravlje

"Moja porodica još uvek ne zna da sam HIV POZITIVAN": Dečko (29) podelio je svoju priču i trenutak kada je shvatio da ima NEIZLEČIVU BOLEST!

Končita Vurst boluje od NEIZLEČIVE bolesti: Moj bivši DEČKO je zapretio da će podeliti ovu informaciju, bolje da čujete od MENE
14:43 Poznati

Končita Vurst boluje od NEIZLEČIVE bolesti: Moj bivši DEČKO je zapretio da će podeliti ovu informaciju, bolje da čujete od MENE

Četvoro UMRLO, preko 400 dece zaraženo: Sumnja se da im je PEDIJATAR preneo HIV, roditelji u panici!
15:20 Porodica

Četvoro UMRLO, preko 400 dece zaraženo: Sumnja se da im je PEDIJATAR preneo HIV, roditelji u panici!

Zločin koji se NE ZABORAVLJA: Dečak (11) izmučen umro nakon što su ga ČETVORICA BRAĆE godinama mučki MALTRETIRALA i silovala, na kraju je zaražen HIV-om
19:00 Ispovesti

Zločin koji se NE ZABORAVLJA: Dečak (11) izmučen umro nakon što su ga ČETVORICA BRAĆE godinama mučki MALTRETIRALA i silovala, na kraju je zaražen HIV-om

Devojka ubrzgrala KRV od dečka koji je zaražen HIVOM: Svi ostali u ŠOKU kada su čuli  zbog čega je to uradila, dečko je UHAPŠEN
17:40 Ispovesti

Devojka ubrzgrala KRV od dečka koji je zaražen HIVOM: Svi ostali u ŠOKU kada su čuli zbog čega je to uradila, dečko je UHAPŠEN

Nove nade za HIV pozitivne ljude: Prva žena u ISTORIJI je pobedila ovu infekciju, pronađena nova METODA lečenja!
08:00 Zdravlje

Nove nade za HIV pozitivne ljude: Prva žena u ISTORIJI je pobedila ovu infekciju, pronađena nova METODA lečenja!

Dijagnostifikovan joj je HIV 2013. godine: Nikada se nije lečila, a posle OSAM godina je saznala NEVEROVATNU istinu
18:10 Ispovesti

Dijagnostifikovan joj je HIV 2013. godine: Nikada se nije lečila, a posle OSAM godina je saznala NEVEROVATNU istinu

Princ "ANDERGRAUNDA", momak koji se NIKOM NIJE javljao na telefon: Prvi je preminuo od HIV-A u Jugoslaviji, a zbog njega je pokojna SONJA SAVIĆ propatila!
13:29 Poznati

Princ "ANDERGRAUNDA", momak koji se NIKOM NIJE javljao na telefon: Prvi je preminuo od HIV-A u Jugoslaviji, a zbog njega je pokojna SONJA SAVIĆ propatila!

POTRESNA ISPOVEST SUPRUGE MEDŽIKA DŽONSONA: "Kada je saznao da je HIV POZITIVAN iz kupatila je redom zvao žene s kojima je imao odnose", plašili su se za svoje nerođeno dete
12:07 Ispovesti

POTRESNA ISPOVEST SUPRUGE MEDŽIKA DŽONSONA: "Kada je saznao da je HIV POZITIVAN iz kupatila je redom zvao žene s kojima je imao odnose", plašili su se za svoje nerođeno dete

DIVLJA, magična, ali i dokaz da je LEPOTA nekad PROKELTA: Đija Karanđi umrla je sa 26 kao prva žena žrtve SIDE!
15:30 Poznati

DIVLJA, magična, ali i dokaz da je LEPOTA nekad PROKELTA: Đija Karanđi umrla je sa 26 kao prva žena žrtve SIDE!

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

wc šolja
08:51 Dom i saveti

Sipala sam 50 grama ovog praha u wc šolju i ostavila preko noći: Ujutru je sav kamenac nestao, bila je kao nova

Shutterstock
20:00 Dom i saveti

Ose mrze ovu biljku: Ne podnose njen miris, a ljudi ga obožavaju, zasadite je i gledajte kako beže

Shutterstock
17:57 Dom i saveti

Balzam za usne vam je uništio odeću? Ne očajavajte, evo kako da za tili čas uklonite masne fleke

gvozdeni leptir
15:06 Dom i saveti

Stari baštovani obožavaju ovu biljku: Gvozdeni leptir se lako neguje, uspeva u punoj senci, ali jedno treba izbegavati

frižider
12:19 Dom i saveti

Smanjite račun za struju: Redovno čistite ovaj deo frižidera i prepolovite troškove!

watch-icon

Preporučujemo

Shutterstock
14:15 Ispovesti

Muž voli majku više od mene: Ima 40 godina i nikako da se osamostali, a ova stvar preti da nam uništi brak

Leonardo di Kaprio
13:44 Horoskop

Ova tri znaka imaju najviše šanse za dobitak na lutriji: Pare se kao lude lepe za njih

depresija
13:04 Ispovesti

Ana je posumnjala da je muž vara: "Pratila sam ga do hotela, otvorila vrata sobe i videla kako izgleda pakao!"

salata
12:29 Zdravlje

Zbog ovog domaćeg recepta stomak će vam biti ravan kao daska: Potrebne su vam samo tri namirnice iz špajza

Natali Vud
11:47 Poznati

Bila je najlepša glumica na svetu: Muža je volela više od života, on je varao na svakom koraku, a ni danas se ne zna da li je on ubio

magnezijum
11:04 Zdravlje

Doktorka upozorila: Magnezijum ne mešajte sa ovim lekovima, evo u koje doba dana je najbolje da ga pijete

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.