16:24 Poznati "Govore mi da sam debela, a ne znaju sa kakvom tragedijom sam se suočila": Poznata pevačica o velikom životnom gubitku
13:10 Porodica Poznata voditeljka rasplakala sve: "Telo moje bebe još je unutra, ali duša nije", ovako je podelila sa pratiocima tužnu vest
13:08 Porodica "Lekari su mi rekli da idem kući i da je sa bebom sve u redu": Žena je posle 14 dana saznala je jezivu istinu
09:36 Zdravlje Anastasija i Nemanja Gudelj izgubili bebu: Godišinje 4.000 žena u Srbiji doživi spontani pobačaj, ovo su glavni uzorci
14:55 Poznati Glumica POBACILA na sceni dok je nastupala sa ćerkicom: "Hvala ovoj maloj duši što me je odabrala za svoj dom, makar i na kratko"
22:00 Poznati Abortus joj je SPASIO život: Popularna PEVAČICA imala tri spontana pobačaja, zbog jednog je malo falilo da UMRE
10:15 Ispovesti Zbog POBAČAJA završila iza rešetaka: Osuđena je na više od 25 godina zbog "GENOCIDA"!
08:50 Zdravlje Prvi put sam čula za BIOHEMIJSKU trudnoću! Videla sam dve CRTICE, a onda sam prokrvarila
11:20 Ispovesti U petak, u 16 časova sam imala SPONTANI POBAČAJ. Bilo je MNOGO krvi. I tek tako, bilo je gotovo!
21:56 Poznati Sofija Vergara (52) skroz gola! Fatalna zavodnica vrelim kadrovima raspametila muški rod!
21:27 Dom i saveti Kako se rešiti paukova: Stavite ovu voćku u ćoškove i otarasite se dosadnih napasti
21:02 Lepota i Moda Samo 12 minuta joj je bilo potrebno da izdominira: Najpoželjnija glumica nosila u rukama detalj vredan preko 1.000 evra!
20:34 Dom i saveti Uništava vam travnjak, a možda ni ne znate da je tu: Čak i starim baštovanima često ovo promakne
20:06 Poznati Najtužnija fotografija princeze Dajane: Iza nje se krije bolna priča, a ono što joj je tada uradio Čarls je za svaku osudu
19:40 Zdravlje Kardiolozi otkrivaju: Jedna navika od 3 minuta jača srce i može drastično smanjiti krvni pritisak