12:43 Dom i saveti Kako uštedeti na grejanju: Držite termostat na ovoj temperaturi, smanjićete račun oko 20 odsto!
15:43 Dom i saveti Uštedite na grejanju: Evo kako da vam bude toplo uz manje para, bilo da se grejete na ugalj, drva ili struju
17:45 Dom i saveti Pa ovo je fantastično! Šveđani osmislili kako da se kuća besplatno zagreje, ni dinar vam ne treba!
15:58 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka su prave pametnice: Misle brzinom munje, a probleme rešavaju očas posla!
15:29 Zdravlje Neurolog upozorava: Na jedan simptom demencije niko ne obraća pažnju, a javlja se tokom svakodnevnih radnji
14:59 Dom i saveti „Imam 50 godina i prvi put to čujem“: Čovek objasnio za šta se koristi svaka pregrada u mašini za veš, ljudi ne mogu da se načude
14:28 Ispovesti Život mi posle toga više nije bio isti: Pre nego što je umrla, mama mi je rekla jednu reč i to je sve promenilo
13:46 Dom i saveti Kako skinuti fleke sa stolnjaka: Oni požuteli će postati beli kao sneg kada ih operete ovim prirodnim sredstvom!
13:15 Zdravlje Stručnjak za hranu Marija Rakić Ljubomirović: Ako ovo primetite na krompiru, ne jedite ga, jer može izazvati trovanje