16:24 Lepota i Moda Zategnut stomak, isklesani mišići i bujne grudi: Poznata glumica objavila svoju fotku staru 20 godina, suvišno je reći da je brutalno izgledala
10:04 Poznati Ove zvezde "Beverli Hilsa" su se i u privatnom životu spanđale: Sada je jedna od njih progovorila o svom prvom intimnom odnosu sa kolegom iz serije
17:20 Lepota i Moda Bukvalno se prepolovila i utegla u kožnu haljinu: Svi su zinuli kada se pojavila u vamp izdanju
21:28 Poznati "Ja sam bila šefova ćerka, a ona velika zvezda": Glumica se oprostila od Šenon Doerti, a zbog ovih reči bi i kamen zaplakao
12:21 Poznati Ima 51 godinu i dominira zanosnom figurom na plaži: Prošla je kroz mučni razvod, a sad izgleda kao da je sišla sa modne piste
12:49 Poznati Progovorio i njen muž: Glumica plakala zbog razvoda, ali nije ni ona cvećka, evo šta mu je pred svima uradila
11:30 Poznati Emotivni slom zvezde "Beverli Hilsa": Tori Speling presavila tabak, još jedan razvod drma Holivud
18:03 Poznati Posle 18 godina njen brak doživeo je krah: Tori Speling objavila da se razvodi, pa završila u bolnici i bez krova nad glavom
13:30 Poznati "Koristila sam ista SOČIVA, 20 dana bez skidanja": Glumca priznala da je i SPAVALA sa njima, sada je pitanje šta će biti sa OKOM
08:00 Poznati SVE JE PRIZNALA Popularna glumica potrošila GOMILU novca za dva dana na OnliFans nalog bivše supruge Čarli Šina
16:00 Poznati Glumica završila u BOLNICI, plaši se za svoje zdravlje: Fanovi veruju da ju je stiglo JEZIVO prokletstvo
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore