Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : suknje

"Kako nemaš šta da obučeš, a imaš one patosnice od Golfa": Sreća, pa papreno košta, inače bi ovu bizar suknju gledali i na našim ulicama
07:29 Lepota i Moda

"Kako nemaš šta da obučeš, a imaš one patosnice od Golfa": Sreća, pa papreno košta, inače bi ovu bizar suknju gledali i na našim ulicama

zara
12:44 Lepota i Moda

Suknje koje morate da imate ovog leta: Pet fantastičnih modela koji dobro stoje svima, bez obzira na građu

Suknje su TREND ove sezone: Izaberite idealnu DUŽINU za vašu građu na OVAJ način i naglasite NOGE kao nikada do sad!
12:00 Lepota i Moda

Suknje su TREND ove sezone: Izaberite idealnu DUŽINU za vašu građu na OVAJ način i naglasite NOGE kao nikada do sad!

Njeno veličanstvo - SUKNJA: Elegantna, prolećna, lepršava, uvek daje SVETSKI izgleg, a ovo su modeli koji će se nositi ovih dana
14:00 Lepota i Moda

Njeno veličanstvo - SUKNJA: Elegantna, prolećna, lepršava, uvek daje SVETSKI izgleg, a ovo su modeli koji će se nositi ovih dana

Ovo je najtraženija suknja SEZONE: Viđaćemo je na svakoj drugoj ženi ovog proleća, a mi smo pronašli najlepše modele
12:40 Lepota i Moda

Ovo je najtraženija suknja SEZONE: Viđaćemo je na svakoj drugoj ženi ovog proleća, a mi smo pronašli najlepše modele

Ove suknje će biti pravi TREND proleća i leta: Požurite da ih kupite dok ih još ima, mi smo izdvojili TRI najlepše!
13:20 Lepota i Moda

Ove suknje će biti pravi TREND proleća i leta: Požurite da ih kupite dok ih još ima, mi smo izdvojili TRI najlepše!

Ovog proleća će se nositi satenske MIDI suknje: Sofisticirane su, elegantne i udobne, a mi smo za vas pronašli najlepše KOMADE
12:58 Lepota i Moda

Ovog proleća će se nositi satenske MIDI suknje: Sofisticirane su, elegantne i udobne, a mi smo za vas pronašli najlepše KOMADE

"Miu Miu" nam je predstavio REVOlUCIONARNU suknju za proleće: Nikad kraća ali nikad ni PRAKTIČNIJA nije bila!
13:00 Lepota i Moda

"Miu Miu" nam je predstavio REVOlUCIONARNU suknju za proleće: Nikad kraća ali nikad ni PRAKTIČNIJA nije bila!

Džidži Hadid nam je pokazala kako nositi SUKNJE preko zime: Možete ih kupiti za manje od 2.000 dinara i iskombinovati sa OVIM detaljima
12:50 Poznati

Džidži Hadid nam je pokazala kako nositi SUKNJE preko zime: Možete ih kupiti za manje od 2.000 dinara i iskombinovati sa OVIM detaljima

most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

korov
08:10 Dom i saveti

Rešite se korova bez motike: Primenite ovaj stari baštenski trik i neće više nicati!

Shutterstock/Towfiqu ahamed barbhuiya
19:59 Dom i saveti

Srpkinje se kunu u ovu metodu: Ostavlja prozore blistavo čistim, obratite pažnju na 3 stvari

burger
15:02 Dom i saveti

Svi pogrešno jedu hamburger i ne osete pravi ukus: Kuvar otkrio ispravan način, nikada vam to ne bi palo na pamet!

paradajz
13:14 Dom i saveti

Biljne vaši i plemenjaču nećete ni videti: Paradajz od ovog đubriva postaje otporan na sve bolesti i rađa duplo više

klima
12:30 Dom i saveti

"Ubi me klima!": Srbi se masovno razboljevaju zbog ovih 5 grešaka – A svi ih pravimo

watch-icon

Preporučujemo

Ryan Gosling and Eva Mendes
09:35 Poznati

Imaju milione, ali beže od glamura: Slavni par tajno venčan, žive skromno u malom stanu, daleko od očiju javnosti

srce
09:05 Zdravlje

Nauka otkriva zastrašujuću istinu: Ovaj način spavanja opasnija je za srce nego manjak sna – rizik od infarkta povećan za 26 odsto

manikir
08:33 Lepota i Moda

Japanski manikir će obeležiti leto 2025: Svi će vas pitati gde ste radili nokte, a evo zašto je toliko genijalan!

korov
08:10 Dom i saveti

Rešite se korova bez motike: Primenite ovaj stari baštenski trik i neće više nicati!

Shutterstock
22:00 Horoskop

Sreća je vaša: Ova 4 horoskopska znaka će napuniti džepove u četvrtak, 22. maja, stiže im prilika koja se ne propušta

LiveMedia / ddp USA / Profimedia
21:32 Poznati

Srpkinje odlepile za Francuzom: Plavi lepotan zavodi sve pred sobom, a tek kako kuva, to još niste videli

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.