Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : suknje

Hejli Biber
12:02 Lepota i Moda

Srpkinje poludele za ovom suknjom: Lepršava, romantična i ultra moderna, a evo uz koje komade izgleda najlepše

MEGA / The Mega Agency / Profimedia
08:32 Lepota i Moda

Bolju suknju nećete naći: Lepršav model je idealan za sparne dane, pantalone definitivno padaju u zaborav

"Kako nemaš šta da obučeš, a imaš one patosnice od Golfa": Sreća, pa papreno košta, inače bi ovu bizar suknju gledali i na našim ulicama
07:29 Lepota i Moda

"Kako nemaš šta da obučeš, a imaš one patosnice od Golfa": Sreća, pa papreno košta, inače bi ovu bizar suknju gledali i na našim ulicama

zara
12:44 Lepota i Moda

Suknje koje morate da imate ovog leta: Pet fantastičnih modela koji dobro stoje svima, bez obzira na građu

Suknje su TREND ove sezone: Izaberite idealnu DUŽINU za vašu građu na OVAJ način i naglasite NOGE kao nikada do sad!
12:00 Lepota i Moda

Suknje su TREND ove sezone: Izaberite idealnu DUŽINU za vašu građu na OVAJ način i naglasite NOGE kao nikada do sad!

Njeno veličanstvo - SUKNJA: Elegantna, prolećna, lepršava, uvek daje SVETSKI izgleg, a ovo su modeli koji će se nositi ovih dana
14:00 Lepota i Moda

Njeno veličanstvo - SUKNJA: Elegantna, prolećna, lepršava, uvek daje SVETSKI izgleg, a ovo su modeli koji će se nositi ovih dana

Ovo je najtraženija suknja SEZONE: Viđaćemo je na svakoj drugoj ženi ovog proleća, a mi smo pronašli najlepše modele
12:40 Lepota i Moda

Ovo je najtraženija suknja SEZONE: Viđaćemo je na svakoj drugoj ženi ovog proleća, a mi smo pronašli najlepše modele

Ove suknje će biti pravi TREND proleća i leta: Požurite da ih kupite dok ih još ima, mi smo izdvojili TRI najlepše!
13:20 Lepota i Moda

Ove suknje će biti pravi TREND proleća i leta: Požurite da ih kupite dok ih još ima, mi smo izdvojili TRI najlepše!

Ovog proleća će se nositi satenske MIDI suknje: Sofisticirane su, elegantne i udobne, a mi smo za vas pronašli najlepše KOMADE
12:58 Lepota i Moda

Ovog proleća će se nositi satenske MIDI suknje: Sofisticirane su, elegantne i udobne, a mi smo za vas pronašli najlepše KOMADE

"Miu Miu" nam je predstavio REVOlUCIONARNU suknju za proleće: Nikad kraća ali nikad ni PRAKTIČNIJA nije bila!
13:00 Lepota i Moda

"Miu Miu" nam je predstavio REVOlUCIONARNU suknju za proleće: Nikad kraća ali nikad ni PRAKTIČNIJA nije bila!

Džidži Hadid nam je pokazala kako nositi SUKNJE preko zime: Možete ih kupiti za manje od 2.000 dinara i iskombinovati sa OVIM detaljima
12:50 Poznati

Džidži Hadid nam je pokazala kako nositi SUKNJE preko zime: Možete ih kupiti za manje od 2.000 dinara i iskombinovati sa OVIM detaljima

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

posteljina
17:57 Dom i saveti

Svi odmah "trče" da ih operu, a pojma nemaju da je to najveće ludost: Evo koju odeću nikako ne smete stavljati u veš mašinu

peškiri
15:54 Dom i saveti

Želite mekane peškire kao u skupom hotelu? Dodajte 1 sastojak umesto omekšivača i biće takvi!

meso
14:52 Dom i saveti

Kako da belo meso bude sočno: Moja baka dodaje 1 sastojak, uvek je meko kao duša!

žena
11:48 Dom i saveti

Kupili ste gorak krastavac? Žena je pokazala kako mu vrati lep ukus, vrlo je jednostavno!

žena
10:30 Dom i saveti

Kako napraviti klimu od ventilatora: Ohladite stan bez troškova, sve što vam treba već imate u kući

watch-icon

Preporučujemo

Shutterstock/Golubovy
21:28 Horoskop

Sutra 7. jula Uran ulazi u Blizance i trajaće sedam dana: 3 horoskopska znaka doživeće procvat, evo na kom polju će im "granuti sunce"

Printscreen/Instagram/jlo
20:58 Poznati

Nije odolela najpopularnijem kroju pantalona: Dženifer Lopez nosi farmerke koje žene u Srbiji obožavaju, idu i na patike i na štikle

krastavac i paradajz
20:26 Zdravlje

Paradajz i krastavac ne smeju da se jedu zajedno? Omiljena letnja salata nije najbolja kao što smo mislili, evo u čemu je caka

Džulijan Mekmahon
19:59 Poznati

U seriji voleo Fibi, a u stvarnom životu nju: Evo koja glumica iz serije "Čari" je bila Kolova velika ljubav, doživeli istu sudbinu

horoskop
19:28 Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak, 7. jul: Rakovi, emocije će vam biti izražene, Ribe, stižu promene na ljubavnom planu

dr jelena stanarčević
18:59 Zdravlje

Nema zaštićenih, svi u riziku od moždanog udara zbog visokih temperatura: Ove simptome nikako ne smete ignorisati, čim ovo primetite - zovite hitnu pomoć

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.