15:15 Horoskop Ako imate OVAJ broj na kući, SREĆA vas stalno prati: Četvorka donosi KATASTROFU, njima dolazi NOVAC sa svih strana
08:28 Dom i saveti Znate li šta znače BROJEVI na pakovanjima JAJA? Mnogi ne znaju šta predstavljaju OZNAKE, a ove bi trebalo IZBEGAVATI
15:40 Horoskop Viđate li ANĐEOSKE Brojeve? Ako je ODGOVOR potvrdan, budite uvereni da vam SVEMIR šalje jako VAŽNU PORUKU
09:20 Horoskop Univerzum vam šalje JAKU poruku ako vidite 22:22: Uradite JEDNO kako bi se obilje UVEĆALO, a ŽELJA ispunila
14:05 Horoskop Ako ste videli OVE BROJEVE, spremite se za SREĆNE VESTI: Njihova kombinacija je VEOMA JAKA, značenje će vam pokazati PRAVI PUT i rešiti nedoumice
11:35 Horoskop Brojevi u NIZU nose jako ZNAČENJE: Ako često vidite 111, 222 ili 333, sudbina vam šalje UPOZORENJE, desiće se NAGLE promene u nekoj sferi života
17:30 Ispovesti Rekla sam snaji da mi ne dovodi unuke na proslavu moje godišnjice braka: Toliko ju je to razbesnelo, da mi je priredila pakao od života
17:16 Dom i saveti Vaša jelka će ostati sveža i zelena tokom čitave praznične sezone: Zaboravite na iglice, ovaj trik će je spasiti
16:53 Poznati Lečenje raka nije gotovo: Zdravlje kralja Čarlsa ide u ovom pravcu uoči dočeka Nove godine, a evo kako se sada oseća
16:32 Dom i saveti Sad je pravo vreme da zasadite biljku od pet grančica: Donosi zdravlje, sreću, napredak i novac
16:07 Zdravlje Nakon terapije jedva hoda: Antibiotici ostavili trajne posledice - spazam mišića, jak bol u zglobovima
15:48 Lepota i Moda Ovaj džemper i farmerke su proverena kombinacija: Nabacite ih na sebe kada ne znate šta da obučete, ima da zablistate za čas