15:07 Lepota i Moda Kako su uspele da u 60+, izgledaju kao da im je tek 40? Ne! Nije u botoksu tajna, tajna je u navikama koje ludački podmlađuju
14:20 Lepota i Moda Pravo zlato u maloj bočici: Ulje ove biljke ne košta ni 100 dinara, a čisti i podmlađuje lice bolje od skupih seruma
15:50 Dom i saveti Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice
15:45 Lepota i Moda Kako neke žene izgledaju 10-15 godina mlađe bez skupih estetskih zahvata? Otkrivamo tajne prirodne lepote!
11:59 Lepota i Moda Ima 58 godina, ali izgleda bar deceniju mlađe: Kune se u ove trikove za koje tvrdi da podmađuju bolje od hirurga!
17:01 Lepota i Moda Manekenka Kristina koristi zapanjujuću metodu pomlađivanja: "Ovo je za čišćenje roštilja"
19:10 Lepota i Moda Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice
13:33 Zdravlje Usporite starenje i produžite život: Ove jednostavne navike podmlađuju, u jednoj ćete posebno uživati!
19:49 Lepota i Moda Fenomenalan trik za podmlađivanje: Ovo će ukloniti umor i nadutost lica za samo 5 minuta!
21:43 Lepota i Moda Izaziva žestoke reakcije: Plastični hirurg šokira transformacijama žena, ljudi ne mogu da se načude!
21:53 Porodica Saznajte da li ste fatalna žena: Ako posedujete ove 3 osobine, na vas nisu imuni ni najtvrđi muškarci
21:26 Lepota i Moda Beograđanke odlepile za jednim modnim detaljem: Hit je leta, bez ovoga ne idu na plažu, a bogami ni u grad!
20:50 Horoskop Ova 2 astro znaka su najstroži roditelji: Njihovo "ne" zna da zaboli, ali zato je dete posle toga spremno za život!
20:27 Dom i saveti Smrdibube preziru jednu biljku: Posadite je, pa im više neće pasti na pamet da vam ulaze u kuću!
20:01 Poznati Ovako izgleda mlađa sestra Sofije Vergare: Sandra je poznata u šoubiznisu, a vi procenite da li po lepoti može da parira glumici
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 16. jul: Devici prija tišina, Vaga se udaljava od partnera, Jarac da obrati pažnju na snove