15:45 Lepota i Moda Kako neke žene izgledaju 10-15 godina mlađe bez skupih estetskih zahvata? Otkrivamo tajne prirodne lepote!
11:59 Lepota i Moda Ima 58 godina, ali izgleda bar deceniju mlađe: Kune se u ove trikove za koje tvrdi da podmađuju bolje od hirurga!
17:01 Lepota i Moda Manekenka Kristina koristi zapanjujuću metodu pomlađivanja: "Ovo je za čišćenje roštilja"
19:10 Lepota i Moda Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice
13:33 Zdravlje Usporite starenje i produžite život: Ove jednostavne navike podmlađuju, u jednoj ćete posebno uživati!
19:49 Lepota i Moda Fenomenalan trik za podmlađivanje: Ovo će ukloniti umor i nadutost lica za samo 5 minuta!
21:43 Lepota i Moda Izaziva žestoke reakcije: Plastični hirurg šokira transformacijama žena, ljudi ne mogu da se načude!
16:55 Lepota i Moda Ova žena nam je otvorila oči: Šminkera otkrila caku pomoću koje ćete izgledati 10 godina mlađe
13:43 Lepota i Moda Odlična ideja: Melani Grifit pokazala novu frizuru koja podmlađuje 10 godina, elegantna je i lako se održava
19:35 Ispovesti Najzgodnija baka podelila tajnu svog izgleda: Svakog dana uradi jednu stvar zbog koje izgleda bukvalno duplo mlađe!
22:03 Horoskop Novac kaplje na sve strane: Ova 2 horoskopska znaka će u nedelju, 20. aprila pošteno napuniti džepove
21:28 Dom i saveti Običaji za Uskrs od Subotice do Kosovske Mitrovice? Šta je kumačanje, šta su peraške, a evo i gde se čuvarkuća baca u vodu?
21:00 Zdravlje Saveznik zdravlja srca: Ove namirnice obavezno uvrstite u svakodnevnu ishranu, počnite od ovog obroka
20:32 Poznati Živa legenda, nema joj ravne: Pevačica se izblamirala na sred scene, pa nasmejala publiku hit reakcijom
20:13 Dom i saveti Mila ovako pere posuđe: Ogrebotine nestaju zahvaljujući prirodnom sredstvu, pravi ga od 2 stvari koje svi imamo u kući