08:40 Lepota i Moda Jedina torba koja vam treba za jesen: Žene je obožavaju, jer izgleda luksuzno i slaže se uz sve!
12:30 Ispovesti Kupila sam polovnu brendiranu tašnu za 200 dinara: Unutra sam pronašla poruku sa šokantnom ponudom!
13:55 Lepota i Moda Poznate dame su odlepile za ovom tašnom: Košta preko 5.000 evra, a izgleda kao dečja igračka, da li biste je vi nosili?
21:45 Lepota i Moda Najpopularnije torbe za leto 2023. godine: Kombinuju se uz različite stajlinge, a jedna je apsolutni favorit
12:01 Lepota i Moda Beograđanke ovu TORBU neće skidati sa ramena u 2023. godini: Praktična je i elegantna, njen oblik će vas oduševiti
19:30 Lepota i Moda Bezobrazno skupe torbe koje nose SRPSKE pevačice: One su izdvojile HILJADE i HILJADE evra za ovu žensku OPSESIJU
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac