23:18 Dom i saveti Sanjate o boljem životu? Stavite jednu sitnicu pod jastuk pre nego što odete na spavanje
09:06 Porodica Šta zapravo znače snovi o preljubi? Naučnik konačno otkrio da li je u tom slučaju vaša veza "na izdisaju"
10:17 Dom i saveti Loš znak ili ne? Često se prepadnemo kada sanjamo zmiju, a evo šta to zapravo znači
09:04 Dom i saveti Sanjali ste da ste prevarili partnera? Razlozi za to su mnogobrojni, a evo kad bi trebalo zaista da se zabrinete
12:29 Porodica Ovakav san ste sigurno makar jednom u životu imali: Plakanje u snu nije prijatno, ali evo šta to ZNAČI
14:43 Porodica Šta znači ako često sanjete BIVŠEG: Stručnjak za SNOVE objasnio šta se krije iza ovog fenomena
18:30 Dom i saveti Uradite ovo u NOĆI 31. decembra: Ostvariće se SVAKA ŽELJA, dovoljna su TRI koraka do ispunjenja snova u 2023. godini
16:00 Porodica Kakve SNOVE najčešće SANJATE? Istraživanja pokazuju da postoji ŠEST VRSTA, evo koji predstavljaju velike ŽIVOTNE LEKCIJE, a koji PREDVIĐAJU budućnost
12:34 Dom i saveti Da li sanjate EROTSKE snove? Terapeut objašnjava šta znači ako u njima "učestvuju" vama BLISKE osobe
09:00 Porodica Šta znači kada sanjate da se UDAJETE: Može se tumačiti na različite načine, ali u OVOM slučaju biće PROBLEMA
18:20 Ispovesti Nisam ja Rokfeler, pa da mogu da idem na takvo venčanje: Sada me je prijateljica "otpisala", a kada budete čuli zašto, zgranućete se!
17:27 Poznati Ceo Balkan je pevao "Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato", njen lik ostao je upamćen: Evo gde je danas i čime se bavi Ivana iz spota Zdravka Čolića
17:02 Lepota i Moda ,,Nema više foliranja": Saru Džesiku Parker zasuli uvredama zbog ovog šešira, a evo zašto ga ona toliko obožava
16:39 Poznati Napunila 60 godina i pozirala u bikiniju: Bruk Šilds proslavila rođendan na plaži i otkrila tajnu mladolikog izgleda
16:15 Dom i saveti Nije za svakoga: Lekar upozorio sve korisnike ventilatora - "Posledice po zdravlje mogu biti veoma teške"