11:00 Poznati Šokirala je javnost priznanjem: "Ovaj slavni roker mi je napravio dete u 17-oj, a potom mi je dao pare da abortiram"
08:00 Porodica Ostala je trudna sa SEDMORKAMA: Za ČETIRI bebe su joj predlagali ABORTUS, a evo kako izgledaju OSAMNAEST godina kasnije
08:30 Ispovesti Na ULTRAZVUKU JE SAZNALA NEŠTO JEZIVO: Trudna žena je tada imala samo 18 GODINA i nikakvu podršku porodice, a EVO kako sada živi!
22:35 Porodica Trovao je svoju TRUDNU ženu: Evo kako je uspela da spasi SEBE i svoju još nerođenu bebu
22:00 Poznati Abortus joj je SPASIO život: Popularna PEVAČICA imala tri spontana pobačaja, zbog jednog je malo falilo da UMRE
11:05 Ispovesti Jeziva smrt mlade TRUDNICE: Ostavili su je da prirodnim putem rodi MRTVU BEBU, a onda je brzo PREMINULA zbog opasne INFEKCIJE
08:33 Zdravlje Nikako nije mogla da ZATRUDNI: Lekari otkrili ŠOKANTAN razlog, javio se nakon što je žena ABORTIRALA
21:20 Poznati Ćerka legendarnog Pola Vokera je prošla kroz PAKAO: Nakon dve godine BOLA, progovorila je!
14:00 Porodica Ove poznate ličnosti se bore za PRAVO na abortus: Majčinstvo je previše važno da bismo ga nametnuli ženama
20:20 Porodica "Ćerka mi je rođena BEZ polnog organa, svaki dan je za nju SMRT": Možda će vam PRIČA OVOG OCA promeniti stav oko ABORTUSA
12:40 Poznati U Americi vladaju veliki NEREDI i PROTESTI, a predvodi ih naša POZNATA GLUMICA sa ćerkom! (VIDEO/FOTO)
22:00 Horoskop Prva polovina aprila donosi emotivna previranja, ali i šansu za sudbonosnisusret: Ljubavni horoskop do 15. aprila otkriva šta čeka svaki znak Zodijaka
21:27 Dom i saveti Svi misle da znaju kako se koristi čekić za meso, ali ustvari non-stop to rade pogrešno: Evo za šta su namenjene obe strane, nije ono šta ste mislili
20:27 Ispovesti Sopstvena porodica ili život sa majkom? Ne može da odluči na koju će stranu, živi u porodičnoj kući, evo zašto nema hrabrosti da je napusti
19:58 Lepota i Moda Bila je najpopularnija frizura 90ih, sada je nose i svetski poznate dame: Vraća se trend koji su Srpkinje prve nosile, obeležiće leto 2025. godine
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 31. mart: Ništa više neće biti kao pre, jedan znak doživljava subonosni preokret