Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : glumica Katarina Vićentijević

Za nju je vreme STALO: Zavoleli smo je kao Zazu u "Srećnim ljudima", nakon kultne serije glumicu nismo viđali na TV ekranima, a evo kako danas izgleda (FOTO)
10:40 Poznati

Za nju je vreme STALO: Zavoleli smo je kao Zazu u "Srećnim ljudima", nakon kultne serije glumicu nismo viđali na TV ekranima, a evo kako danas izgleda (FOTO)

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

banane
17:50 Dom i saveti

Banane vam propadnu posle par dana? Evo kako da ostanu sveže i do 2 nedelje

kupus
15:02 Dom i saveti

Zato ti kupus salata nikad nije kao u kafani: Sve zavisi od toga da li prvo dodaješ sirće ili ulje

cveće
14:10 Dom i saveti

Cvećarka otkrila tajnu raskošnog cveća: „Zalivam ga samo ovom vodom, brže raste i mnogo je bujnije“

čišćenje
11:40 Dom i saveti

Mislite da vam je kuća čista? Ako imate ove stvari duže od godinu dana, odmah ih bacite!

voće
09:38 Dom i saveti

Zaboravite na suve šljive: Ovo voće „čisti“ creva, ne nadima, jedite ga dva puta dnevno

watch-icon

Preporučujemo

princeza Šarlot
20:30 Poznati

Šarlot bacila princa Vilijama potpuno u drugi plan: Poveo je na utakmicu, a zbog onog što je uradila u VIP loži, kažu da krv nije voda!

tumor na mozgu
20:04 Zdravlje

Jednog dana sam iz čista mira zaboravila ime deteta: To je bio samo uvod u pakao koji je sledio - za mene više ništa nije bilo isto

cvetna haljina
19:39 Lepota i Moda

Zabranjena je za žene 50+: Ovakva odeća čini da izgledate deceniju starije - em dajete pare, em vas ruži!

Printscreen/Youtube/HD Retro Trailers
19:15 Horoskop

Dnevni horoskop za sredu, 30. jul: Bikovima se komplikuje poslovna situacija, Škorpija će se razočarati u ljubavi, a ostali?

preplanuli ten
18:45 Lepota i Moda

Kako zadržati preplanuli ten nakon mora? Kompletan vodič za održavanje bronzane boje - izgledaćete kao da ste se tek vratili sa plaže

horoskop
18:17 Horoskop

Ovo su najopasniji znaci horoskopa: Oni imaju najveće šanse da budu sa druge strane zakona - da li ste među njima?

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.