13:53 Zdravlje Ko su najobdareniji muškarci na svetu? Evo koje mesto su zauzeli Srbi, a iznenadiće vas kako su prošle naše komšije
15:54 Lepota i Moda "Pravilo 5.5 cm" zaludelo bjuti svet: Zabavan način da otkrijete koja vam dužine najbolje stoji, provereno radi
15:37 Lepota i Moda Duga ili kratka kosa? Filter koji se pojavio na TikToku zaludeo bjuti svet, svi komentarišu da je nepogrešiv
20:30 Lepota i Moda Dugačke šiške se vraćaju u TREND: Poznati ih NOSE, lagane su za održavanje, a održavaju se na ovaj jedinstven način
20:15 Lepota i Moda Dužina kose govori SVE o vašoj ličnosti: Žene sa kratkom kosom vole avanturu, flert, a žene duge kose imaju nešto POSEBNO
17:00 Lepota i Moda Verovale ili ne, ali evo šta dužina vaše kose govori o VAMA: Da li ste komunikativne ili avanturistički nastrojene?
09:24 Lepota i Moda Šta DUŽINA vaše kose govori o vama: Da li ste vi HRABRA ratnica ili DIVA koja vapi za pažnjom
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!