13:31 Porodica Nakon 10 godina braka i troje dece uradili su DNK test: Rezultat ih je prenerazio, ovo ni u ludilu nisu očekivali
09:45 Porodica Udala i čekala dete sa njim, nije ni SLUTILA ono što će saznati: "Muž se smejao, meni nije bilo dobro kad sam čula"
15:40 Poznati Ove POZNATE ličnosti su PORODIČNO povezane: Iznenadićete se kada budete VIDELI ko je sve u pitanju
12:14 Zdravlje Nakon devet meseci trudnoće: Jedan deo tela kod većine žena ne vraća u prvobitno stanje
11:36 Porodica "Izbacila sam oba sina iz kuće i to sudskim putem": Marija (75) otvoreno o tome zašto više ne želi da živi sa decom
11:29 Dom i saveti FANTASTIČNO VARIVO NA BOSANSKI NAČIN Pikantan gulaš, preukusan, a podiže snagu do maksimuma
11:05 Zdravlje "Bila sam kao leš, pozdravila sam se sa životom": Doktor otkriva da ova smrtonosna bolest najviše kosi Srbe - prvi smo u Evropi, a evo šta je razlog
11:04 Poznati Ovo je biološki sin Anđeline Džoli i Breda Pita: Godinama ga niko nije video, a sada se pojavio s majkom na crvenom tepihu