14:00 Porodica Govore mi da sam odvratna jer dojim petogodišnje DETE: Nemam nameru da prestanem iako su me optužili da ga zlostavljam
19:30 Ispovesti Jelena se je majka TROJE dece: Dva puta se SVOJOM ODLUKOM porodila u SOPSTVENOM DOMU i sa nama podelila to magično iskustvo
18:58 Ispovesti Otac izblamirao mladence: Umesto da održi dirljiv govor, on im priredio neviđen užas, a ovo je bilo ,,šlag na torti"
18:30 Dom i saveti Temperaturni šok: Ako ovako zalivate biljke, odmah prestanite, pravite više štete nego koristi
17:59 Poznati Obrve poslale pozdrav: Majli Sajrus šokirala najnovijim izdanjem, pogledajte njen dramatičan potez
17:27 Zdravlje Vrućina udara na mozak: Zbog toga se javlja ovaj rizičan simptom, ali jedna stvar može da pomogne
17:04 Lepota i Moda Svakog leta izgorite na suncu i odmor vam presedne? Pronašli smo 3 proizvoda koja štite, garantuju bronzani ten i na popustu su!
17:00 Lepota i Moda Srpkinje su odmah nabavile ovaj komplet: Lagan i opušten, savršen za letnje šetnje, a nijansa je svima po ukusu