17:04 Lepota i Moda Zbog ovih grešaka u šminkanju izgledate starije: Ako želite da budete mladoliki posle 50. godine, nikako to ne radite!
16:32 Lepota i Moda Šminka za žene iznad 50 godina: Profesionalna šminkerka otkriva trikove za mladolik i svež izgled
08:11 Lepota i Moda Kako da karmin duže stoji na usnama: Primenite ove trikove i neće se skinuti ceo dan!
13:02 Lepota i Moda Greške koje dodaju godine: Profesionalna šminkerka otkriva kako da izgledate mlađe, žene su oduševljene!
17:15 Lepota i Moda Kako da imate punije usne bez filera: Trik za šminkanje od 2 koraka koji Hejli Biber obožava
20:01 Lepota i Moda Šminka za žene posle 50. godine: Šminkerka poznatih glumica otkriva trikove koji će vas podmladiti
22:30 Lepota i Moda Evo kako da vam se KARMIN brzo ne skine: Dženifer Aniston otkrila TRIK koji svaka žena treba da zna
18:00 Lepota i Moda Savet Nine Badrić zlata vredan: Ako želite da izgledate 10 godina MLAĐE našminkajte se ovako
22:30 Lepota i Moda Izgledaćete DESET godina MLAĐE: Nakon 40. godine nijedna dama neće POGREŠITI ako se ovako bude šminkala
22:00 Horoskop Nisu ni Ribe, ni Bikovi: Sutra, 26. decembra je sjajan dan za 2 znaka, trud će im se konačno isplatiti
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao
19:57 Porodica Deca moraju da steknu ove navike: Što ih pre naučite životnim lekcijama, to će biti mentalno jača kada odrastu
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 26. decembar: Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti