14:17 Horoskop Indijski HOROSKOP nikada NE GREŠI Tri znaka mogu da očekuju OGROMAN PRILIV NOVCA i veliku radost do kraja godine
18:50 Horoskop Danas je pun MESEC U OVNU: Ovi horoskopski ZNAKOVI će naučiti VAŽNU LEKCIJU, postaće svesni svih svojih GREŠAKA
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za subotu 20. AVGUST: Ovnovi, danas je vaš SREĆAN dan, Rakovi bolje da ne izlaze iz KUĆE
10:02 Ispovesti Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!
09:37 Dom i saveti Koju hranu ne treba držati u frižideru? Jednu namirnicu svi brže-bolje stavljaju na hlađenje, samo joj kvare ukus
09:25 Ispovesti Sitna crna linija na noktu umalo je koštala života: Potresna ispovest majke troje dece, "nosila sam nadogradnju, a ispod se krio rak"
09:12 Dom i saveti Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista
08:24 Horoskop Posle 13. avgusta, 3 horoskopska znaka izlaze iz perioda tuge: Konačno će vam granuti sunce, kreće najlepši period godine za vas