Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : domaći zadatak

Domaći koji je NAMUČIO roditelje: Ovaj zadatak iz MATEMATIKE za drugi razred većina odraslih ne zna da REŠI!
15:45 Porodica

Domaći koji je NAMUČIO roditelje: Ovaj zadatak iz MATEMATIKE za drugi razred većina odraslih ne zna da REŠI!

Zadatak koji je ODUŠEVIO Srbiju: Đak je bio ISKREN na TESTU, poslednji ODGOVOR pokreće mnoga pitanja
19:35 Ispovesti

Zadatak koji je ODUŠEVIO Srbiju: Đak je bio ISKREN na TESTU, poslednji ODGOVOR pokreće mnoga pitanja

Domaći zadatak osnovca o kome priča cela Srbija i to samo zbog JEDNE REČI: "Dete je neviđeni car, umalo ne umreh od smeha"
15:00 Porodica

Domaći zadatak osnovca o kome priča cela Srbija i to samo zbog JEDNE REČI: "Dete je neviđeni car, umalo ne umreh od smeha"

Koliko brojeva vidite na slici? Retko ko može da pogodi, viralna ZAGONETKA je zapalila društvene mreže
20:00 Dom i saveti

Koliko brojeva vidite na slici? Retko ko može da pogodi, viralna ZAGONETKA je zapalila društvene mreže

Samo izgleda JEDNOSTAVNO! Znate li vi rešenje ovog zadatka koji je napravio haos na društvenim mrežama?!
12:00 Dom i saveti

Samo izgleda JEDNOSTAVNO! Znate li vi rešenje ovog zadatka koji je napravio haos na društvenim mrežama?!

"Od mene vam je i ovo dosta": Ivan (8) napisao je PISMENI na temu "JESEN", a cela SRBIJA zamera učiteljici jer mu je dala JEDINICU!
12:30 Ispovesti

"Od mene vam je i ovo dosta": Ivan (8) napisao je PISMENI na temu "JESEN", a cela SRBIJA zamera učiteljici jer mu je dala JEDINICU!

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

talog kafe
09:32 Dom i saveti

Stavite ovo u dvorište i nema više komaraca: Komšije neće verovati šta ste uradili

soba
21:25 Dom i saveti

Naše bake su to oduvek radile: Evo zašto uvek treba da držite sapun pored kreveta

komarci
18:41 Dom i saveti

Zaboravite skupe sprejeve za komarce! Napravite prirodno sredstvo od kojeg beže kao ludi!

cveće
16:36 Dom i saveti

Svaku saksiju pretvara u cvetni raj: Cveće prosto buja od ovoga - neka vam svi u komšiluku zavide!

nakit
14:45 Dom i saveti

"Nosite ga za sreću, a donosi nesreću": Sveštenik raskrinkao popularni talisman

watch-icon

Preporučujemo

Elizabet
11:14 Lepota i Moda

Nikad ne nosim parfem, a svi mi kažu da mirišem božanstveno: Ovaj moj trik iz kuhinje morate da probate!

Nathan Denette/The Canadian Press via AP
10:48 Poznati

Džabe se nada veridbi: Tejlor Svift umesto prstena dobila ovo, dečko gura ka petoj deceniji, a ponaša se kao tinejdžer

Profimedia
10:44 Poznati

Tara Dragaš osvojila zlato u Italiji: Cela Evropa na nogama zbog njenog nastupa uz „Lelu Vranjanku“

Dijana Montano
10:26 Ispovesti

Dijana (25) je pronašla čoveka (76) svog života: A onda je njen postupak mnoge uznemirio - "jadni njegovi unuci!"

Salma
10:00 Lepota i Moda

Srpkinje 50+ imaju najlepšu kosu: Drže se ovih jednostavnih pravila, oporavljaju pramenove i čine ih sjajnim

talog kafe
09:32 Dom i saveti

Stavite ovo u dvorište i nema više komaraca: Komšije neće verovati šta ste uradili

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.