17:01 Lepota i Moda "Jedna loše hoda, a druga je neharizmatična, nije im mesto tu": Kreatorka Natalija nije štedela sestre Hadid, pa se dotakla i bivše srpske snajke
15:05 Lepota i Moda Raj za oči! Najlepše žene sveta na jednom mestu: Tu su Karla Bruni, Kejt Mos, Irina Šajk, a posebno zablistala bivša srpska snajka
22:12 Lepota i Moda Samo se priča o ubitačnom dekolteu Eve Longorije: Džepna Venera po ko zna koji put pokazala da joj godine ništa ne mogu
20:21 Lepota i Moda Sva u crnom lateksu: Hajdi Klum zna kako da privuče pažnju na sebe i bude u centru pažnje!
14:36 Poznati Izgubila ravnotežu u vrtoglavo visokim čizmama: Madoni malo falilo da doživi najveći blam ikada
19:06 Lepota i Moda "Izgleda kao da je tek izašla iz kupatila ogrnuta peškirom", opet se svi zgrožavaju: Rijana u providnom ogrtaču ušetala na reviju, Ana Vintur se nije ni okrenula
16:06 Poznati Smelo i kontroverzno: Džulija Foks u haljini koja više otkriva nego što pokriva, a u ovo su svi gledali
17:55 Poznati Niko ne izaziva toliko pažnje kao ona: Rijana napravila elegantan zaokret, svi pogledi bili su uprti u nju
13:16 Lepota i Moda Bizaran detalj na reviji u Parizu: Manekenka prošetala sa futurističkom bebom na boku, svi se pitaju da li je živa
13:02 Poznati Kejt Mos se pojavila sa 13 godina mlađim dečkom: Nekada ga krila u podrumu, sad ga ponosno javno pokazuje
11:51 Poznati Besprekorno modno usklađeni: Verica Rakočević blistala u belom, a Veljko izgleda kao maneken
21:15 Poznati Duboki dekolte i provokativni prorezi: Hale Beri gazi šestu deceniju, ali grmi kako izgleda
16:56 Porodica Nasmejao mamu i još 32 miliona ljudi! Rekla je sinu da mora na spavanje, a on je ovako prevario!
16:29 Dom i saveti Ne treba vam vodoinstalater: U zapušen odvod sipajte ovo sredstvo iz kupatila, odmah će proraditi!
15:58 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka su prave pametnice: Misle brzinom munje, a probleme rešavaju očas posla!
15:29 Zdravlje Neurolog upozorava: Na jedan simptom demencije niko ne obraća pažnju, a javlja se tokom svakodnevnih radnji
14:59 Dom i saveti „Imam 50 godina i prvi put to čujem“: Čovek objasnio za šta se koristi svaka pregrada u mašini za veš, ljudi ne mogu da se načude
14:28 Ispovesti Život mi posle toga više nije bio isti: Pre nego što je umrla, mama mi je rekla jednu reč i to je sve promenilo