13:06 Zdravlje Nikako nije mogla da zatrudni: Lekari otkrili šokantan razlog, javio se nakon što je imala spontani pobačaj
22:00 Porodica Mislia je da NIKADA neće zatrudneti, a onda se desilo ČUDO: Nakon dugog iščekivanja na svet je donela 10 DECE (FOTO)
20:10 Zdravlje Sekundarna neplodnost je sve češća kod žena: Ovo su NAJČEŠĆI uzroci i zbog toga žene ne mogu da ZATRUDNE
12:50 Porodica Kako da izaberete DONORA za vantelesnu oplodnju: Dr Jeremić kaže da postoje TRI načina, evo šta da radite ako vam to NE odgovara
14:26 Zdravlje "Tek kad su me "OTVORILI" su znali": Ovo je najčešći uzrok NEPLODNOSTI kod žena, bolest se TEŠKO dijagnostikuje i ima je JEDNA od 10 žena
08:33 Zdravlje Nikako nije mogla da ZATRUDNI: Lekari otkrili ŠOKANTAN razlog, javio se nakon što je žena ABORTIRALA
10:02 Zdravlje Čaj koji leči STERILITET: Narodno VEROVANJE glasi da ga ŽENA treba piti TRI puta na dan kako bi ostala TRUDNA
14:22 Ispovesti Doktori su joj rekli da NEĆE MOĆI nikada da zatrudni: Pronašla je LJUBAV svog života, i u 46. godini rodila TRI ZDRAVA DEČAKA
12:31 Poznati "Rodila sam dete, a rekli su mi da nema ŠANSE": Glumica Hristina Popović ISKRENO o svojoj borbi za potomstvo
12:56 Ispovesti "Radost je stigla u našu kuću": Posle devet godina borbe za POTOMSTVO, tumora JAJNIKA i operacije, Vojvođanka Natalija je trudna
14:03 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je od stresa: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti
13:11 Horoskop Ova tri znaka čeka neviđena sreća u decembru: Pun Mesec u Lavu menja im život iz korena
12:40 Dom i saveti Mogu da vam podvale: Slavni kuvar otkriva koje jelo nikad ne treba naručiti u restoranu
12:10 Horoskop Ljubavni horoskop za decembar: Blizancima i Ovnovima romantika u vazduhu, Vage menjaju status...