21:31 Poznati Usvojila dete u 21. godini: Glumica otkrila kako je biti mlada mama, oduvek je imala jednu želju
09:53 Poznati Pokazala usvojenu ćerku: Glumica (21) objavila prvu sliku devojčice, grlila je zajedno sa sinom Bon Džovija
11:08 Poznati Pokazala bujni dekolte: Glumica čestitala mužu rođendan zavodljivim slikama, a na jednoj mu je ostavila posebnu poruku
11:32 Lepota i Moda Želi da bude ćelava: Mili Bobi Braun je već jednom obrijala glavu, ali nije joj dosta, evo kada planira da to ponovo uradi
12:23 Poznati Ovako se čuva žena: Glumici je suknja bila previše kratka, pa je kolega ustao i uradio nešto predivno, bukvalno oduševio ceo svet!
15:07 Lepota i Moda Žestoko je izvređali, ovo je nenormalno: Glumica pretrpela gnusne uvrede na račun izgleda, nova transformacije je totalno omatorila
15:02 Poznati Stiže film o životu Britni Spirs: Nećete verovati koja glumica će se naći u ulozi pop dive, sličnost je neverovatna
08:41 Lepota i Moda Venčanje sina Bon Džovija i slavne glumice: Konačno objavili slike bajkovite svečanosti, njena venčanica je san svake žene!
14:35 Lepota i Moda Lepršavo, letnje i šik: Britanska glumica u autfitu koji svaka žena može lako iskopirati
17:58 Poznati Venčala se zvezda serije ,,Čudnije stvari": Sinu Bon Džovija se zaklela na večnu ljubav, evo kako je izgledala cermonija
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac