19:40 Porodica Evo zašto NE ŽELIM bebu: Babica snimila video na kome pokazuje kako igleda perinealni rez
12:25 Porodica Porodila se u AUTOBUSU: Vozač i putnici su odmah REAGOVALI, a evo koliko je porođaj trajao
12:15 Porodica Ovo je najbolji POLOŽAJ za porođaj: Zbog FETIŠA jednog kralja, žene se i dan danas muče i rađaju decu LEŽEĆI
12:20 Ispovesti Ešli Grejem priznala je da je zamalo umrla dok je rađala blizance: "Onesvestila sam se, svuda je bila krv"
22:40 Zdravlje Od prve KONTRAKCIJE do BEBE: Ovo su faze PRIRODNOG porođaja i bilo bi dobro da ih znate
18:00 Ispovesti Imala je ČUDNE simptome nakon POROĐAJA: Mislila je da je POSTPOROĐAJNA depresija, a onda je usledio ŠOK, sada se bori za život!
14:24 Ispovesti "Nisam smela da se pogledam u ogledalo": Jelena pokazala ZASTRAŠUJUĆU pojavu na licu nakon POROĐAJA!
16:25 Ispovesti VELIKI ŠOK je zadesio devojku: Samo 50 minuta pre POROĐAJA, Hana (23) je saznala da je TRUDNA!
08:23 Poznati "Koliko sam bila RADOSNA što se rodio, toliko sam bila TUŽNA što smo odmah morali da se rastanemo": Anđela Đurašković po prvi put o agoniji kroz koju je prošla nakon porođaja
22:03 Lepota i Moda Najbolja je za žene sa tankom i slabom kosom: Odmah vraća volumen, čim je osušite izgleda kao da ste tek izašli iz frizerskog salona
21:31 Dom i saveti Spremaju je odavnina, ali ovako apsolutno niko u Srbiji: Profesionalni kuvari ovo dodaju u pileću supu, ukusom će raspametiti sve
20:59 Poznati Ova poznata dama je zaova Snežane Đurišić: Za divno čudo, one se od početka odlično slažu, svi detalji isplivali
20:27 Zdravlje Načelnik Klinike za neurologiju VMA upozorio na "truljenje mozga": Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa
20:00 Zdravlje Istopila se, mršavija nego kada se prvi put pojavila na malim ekranima: Uz pomoć čega je je Goca Tržan uspela da izgubi kilograme?
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. decembar: Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak