19:40 Porodica Evo zašto NE ŽELIM bebu: Babica snimila video na kome pokazuje kako igleda perinealni rez
12:25 Porodica Porodila se u AUTOBUSU: Vozač i putnici su odmah REAGOVALI, a evo koliko je porođaj trajao
12:15 Porodica Ovo je najbolji POLOŽAJ za porođaj: Zbog FETIŠA jednog kralja, žene se i dan danas muče i rađaju decu LEŽEĆI
12:20 Ispovesti Ešli Grejem priznala je da je zamalo umrla dok je rađala blizance: "Onesvestila sam se, svuda je bila krv"
22:40 Zdravlje Od prve KONTRAKCIJE do BEBE: Ovo su faze PRIRODNOG porođaja i bilo bi dobro da ih znate
18:00 Ispovesti Imala je ČUDNE simptome nakon POROĐAJA: Mislila je da je POSTPOROĐAJNA depresija, a onda je usledio ŠOK, sada se bori za život!
14:24 Ispovesti "Nisam smela da se pogledam u ogledalo": Jelena pokazala ZASTRAŠUJUĆU pojavu na licu nakon POROĐAJA!
16:25 Ispovesti VELIKI ŠOK je zadesio devojku: Samo 50 minuta pre POROĐAJA, Hana (23) je saznala da je TRUDNA!
08:23 Poznati "Koliko sam bila RADOSNA što se rodio, toliko sam bila TUŽNA što smo odmah morali da se rastanemo": Anđela Đurašković po prvi put o agoniji kroz koju je prošla nakon porođaja
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret