16:34 Ispovesti U vezi je sa 22 godine starijim i tretira je kao kraljicu: "Ne moram ni prstom da mrdnem, a mene gleda kao u boginju"
19:23 Ispovesti Platforma "Moj slatki tatica" je stecište pedofila: Predatori vrebaju maloletnice, kojima plaćaju za odnose, a među njima je i jedan istaknuti poslanik
11:26 Ispovesti Kad nas vide, za Marka misle da mi je otac: Stariji je 22 godine, ljudi se iščuđavaju, a ne znaju da su prošli kroz period tuge
21:30 Ispovesti Ona ima 27, a on 70: Deda je ŠOKIRAO svet kada su videli gde ju je odveo na PRVI sastanak
21:00 Ispovesti Ona tvrdi da se PENZIONISALA sa samo 24 godine: Svi su se ŠOKIRALI dok nije objasnila KAKO
17:00 Poznati Blanka uživa u vezi sa 32 godine starijim glumcem Džonom: On OBOŽAVA Srbiju, a muškarci uzdišu za njenim telom
17:56 Ispovesti Digle smo FRKU zbog Mace na VAJBERU: Vi ste odlučile koliko muškarac treba da bude STARIJI da bi bio "prihvatljiv" za brak
19:45 Ispovesti Svi misli da je ON NJEN DEDA, ali ona tvrdi da su SRODNE DUŠE: "Sa njim sam tako SREĆNA!"
15:58 Ispovesti Svi misli da je ON NJEN DEDA, ali ona tvrdi da su SRODNE DUŠE: "Sa njim sam tako SREĆNA!"
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna