18:25 Ispovesti Njen verenik je 60 godina stariji od nje: "Svi misle da jurim njegov bankovni račun, ali ja sam zapravo zaljubljena do ušiju"
16:34 Ispovesti U vezi je sa 22 godine starijim i tretira je kao kraljicu: "Ne moram ni prstom da mrdnem, a mene gleda kao u boginju"
19:23 Ispovesti Platforma "Moj slatki tatica" je stecište pedofila: Predatori vrebaju maloletnice, kojima plaćaju za odnose, a među njima je i jedan istaknuti poslanik
11:26 Ispovesti Kad nas vide, za Marka misle da mi je otac: Stariji je 22 godine, ljudi se iščuđavaju, a ne znaju da su prošli kroz period tuge
21:30 Ispovesti Ona ima 27, a on 70: Deda je ŠOKIRAO svet kada su videli gde ju je odveo na PRVI sastanak
21:00 Ispovesti Ona tvrdi da se PENZIONISALA sa samo 24 godine: Svi su se ŠOKIRALI dok nije objasnila KAKO
17:00 Poznati Blanka uživa u vezi sa 32 godine starijim glumcem Džonom: On OBOŽAVA Srbiju, a muškarci uzdišu za njenim telom
17:56 Ispovesti Digle smo FRKU zbog Mace na VAJBERU: Vi ste odlučile koliko muškarac treba da bude STARIJI da bi bio "prihvatljiv" za brak
19:45 Ispovesti Svi misli da je ON NJEN DEDA, ali ona tvrdi da su SRODNE DUŠE: "Sa njim sam tako SREĆNA!"
15:58 Ispovesti Svi misli da je ON NJEN DEDA, ali ona tvrdi da su SRODNE DUŠE: "Sa njim sam tako SREĆNA!"
13:51 Zdravlje Dva simptoma javljaju se danima pre moždanog udara: Dr Vukićević objašnjava kada je vreme da hitno odete kod lekara
13:02 Poznati Osmeh je skupo koštao: Rijana nema mira ni u trudnoći, pored tolike lepote oni gledali samo u ovo na njenim zubima
12:37 Lepota i Moda Mislili smo da je nemoguće! Pronašli smo pantalone koje najbolje izdužuju noge, sužavaju struk i kriju stomačić