22:00 Ispovesti Povećanje usana u pola cene: Ovo nije OČEKIVALA - "Usta su mi za pola sata EKSPLODIRALA" (FOTO)
11:00 Lepota i Moda "Najbolja odluka koju sam donela": Poznata manekenka UBRIZGALA sebi botoks u veoma neobično mesto
17:56 Lepota i Moda Sa 80 godina rešila da se PODMLADI FEJSLIFTINGOM: Dosta mi je, hoću da IZGLEDAM LEPŠE!
17:04 Lepota i Moda Tako jednostavan, a sve prekriva, ističe samo najbolje: Serena Vilijams u crnom jednodelnom kupaćem, samo se mišići vide
16:40 Zdravlje Vrsta hrane koju jedemo svakog dana ubrzava starenje: Negativno utiče na mozak i izaziva upale
16:15 Dom i saveti Mira ima najlepšu terasu u komšiluku jer cveće zaliva 1 napitkom: Biljke rastu kao lude i raskošno cvetaju
15:52 Dom i saveti Da vam se letovanje ne pretvori u horor: Evo šta da radite ako stanete na ježa ili vas opeče meduza
15:31 Dom i saveti Skraćuje život za 2 godine: Ovo je najopasnija stvar u kuhinji, a ima ga svaka kuća u Srbiji
15:09 Dom i saveti Ne morate ih opet vraćati na pranje, ovo skida odmah sve: Fleke od praška nestaju očas posla, spadaju svi beli tragovi