17:07 Poznati Definicija supermodela: Žizel Bundšen pozirala u izazovnom kupaćem i usijala mreže novim fotkama
13:39 Poznati I u 60. godini izgleda savršeno: Boginja modnih pista prošetala na reviji posle 14 godina i zasenila publiku
16:46 Poznati Da li prepoznajete ovu slatku devojčicu? Danas je jedna od najlepših žena sveta i proslavila je 58. rođendan
17:28 Poznati Bez estetskih korekcija oduševila izgledom u šestoj deceniji: Helena Kristensen pozirala bez ičega na sebi
09:24 Poznati "Roditelji su stalno išli sa mnom na audicije": Sindi Kraford prvi put o svojim počecima i sumnjama svog oca
17:16 Lepota i Moda Svetom je zavladala prava opsesija barbi stilom: Klaudija Šifer je bila prava Barbi pre 27 godina, Margo joj nije do kolena
19:30 Lepota i Moda Znamo da NE VERUJETE, ali ova žena je zagazila u ŠESTU deceniju: NIje imala estetske intervencije, kaže da je za neodoljiv šarm potreban KROMPIR
15:15 Poznati Najlepša žena na SVETU, proslavila je 57. rođendan: "Zahvalna sam što sam još jednu godinu PREŽIVELA"
11:33 Poznati Preminula jedna od najlepših svetskih MODELA: Otkriven je i UZROK smrti Tatjane, a simptome mora da zna svaka žena
10:40 Poznati Srpska manekenka zasenila je čuvenu Belu Hadid: Na modnoj reviji Nataša Vojnović išla je sa njom rame uz rame i DIVE joj se najveće zvezde modelinga
12:29 Poznati Poznata manekenka potpuno GOLA promovisala knjigu: NIKADA nije uradila nijedan ESTETSKI zahvat i pokazala kako su i zrele žene i te kako SEKSEPILNE
22:02 Horoskop Rasplaču se u sekundi: Rođeni u ova 4 znaka su najnežniji, proverite da li ste jedni od njih
21:30 Poznati Nema labavo sa Martom Stjuart: Obrušila se svom snagom na Rajana Rejnoldsa, nije znao šta ga je snašlo
20:33 Ispovesti ,,Moja beba se rodila 2 puta": Dečak je zbog retkog poremećaja bio na ivici života, a onda je postao mali heroj
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje