15:47 Ispovesti Ostala je bez teksta: Pitala je ljude da pogode koliko ima godina, zanemela je od njihovih odgovora
19:58 Ispovesti "Muškarci, naučite se manirima!": Devojka besno poručila zašto nikada ne bi platila pola računa i pokrenula pravi rat na mrežama
15:39 Ispovesti Zaboravite Kardašijanke: Ova Tiktokerka je nova najpopularnija devojka, za samo godinu dana je osvojila svet
18:43 Ispovesti "Ja sam trofejna supruga": Tiktokerka se hvali luksuznim načinom života, ne zanimaju je pogrdni komentari
11:12 Ispovesti Nataša je NASTAVNICA u koju su zaljubljeni svi UČENICI: Problem nastaje kad TATE krenu da joj se UDVARAJU, traže i bolje ocene za svoju DECU
18:40 Porodica Srpkinja rekla da žali ljude sa sela, pa dobila adekvatan odgovor: "Ako su ovo prizori za žaljenje onda smo svi mi ludi"
11:32 Dom i saveti Devojka dala ODGOVOR na večito pitanje: Na ovaj način ćete da SPREČITE da žica ispada iz BRUSHALTERA
11:30 Poznati Evo ko je bila mlada infuenserka koja je iznenadno UMRLA: Njena "MISTERIOZNA" poruka je sada svima JASNA i dešifrovana!
14:05 Ispovesti Muškarci je OPSEDAJU, a ne znaju koliko godina ima: Kad OTKRIJU koliko je STARA, beže GLAVOM bez obzira!
17:28 Lepota i Moda Da li je ovo NEVIĐENA PREVARA? Tiktokerka je pokazala kako izgleda PRE i POSLE šminkanja i svi su ubeđeni da nije reč o ISTOJ OSOBI!
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale