17:10 Ispovesti Srpkinja sa Kosova je kao beba ostavljena u podrumu: U Zvečanskoj je dobila roditelje koji su joj podarili divan život u Americi
18:15 Porodica Ovako izgledaju neveste na KOSOVU: Neobična tradicija BOŠNJAKA je glavna tema na društvenim mrežama, a evo zašto OSLIKAVAJU mladino lice na dan venčanja
14:16 Porodica Ove žene su se pred selom ZAKLELE da će živeti kao MUŠKARCI: Burneše su DEVICE koje žive na području Kosova, Crne Gore i Albanije (VIDEO)
08:15 Poznati Ovo je TAJNA koja je skrivena u Balaševićevim stihovima: Svi je povezuju sa Kosovom, ali njeno značenje je mnogo DUBLJE!
09:51 Ispovesti Nakon što je proterana iz svog grada: Posle 22 godine Marija je odlučila da se vrati na Kosovo sa porodicom!
08:34 Poznati Jelena Đoković posetila MANASTIRE na Kosovu i Metohiji i odlučila da promeni život: "Dobila sam novi putokaz za sreću i mir"
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima