12:11 Porodica Moj zet je poludeo, ovo ime želi da svojoj ćerki: Ljudi se krste, kažu da će devojčica ceo život biti obeležna, sluti na nesreću
10:41 Porodica Moja baka ne želi da vidi moju tek rođenu ćerku: Gadi joj se ime koje smo joj dali i ne želi da čuje za nju dok ga ne promenimo
12:40 Porodica Ovo ime za DEVOJČICE ima dva potpuno SUPROTNA značenja: Za jedno kažu da je JEZIVO, a za drugo da je MOĆNO i predivno!
18:45 Porodica Retko je i ZANIMLJIVO jer nema nadimak: Devojčice sa OVIM IMENOM prati SREĆA tokom celog života
18:29 Poznati Totalno odlepila za njim: Elizabet Harli otkrila detalje veze sa ocem Majli Sajrus, sve ide kao po ,,loju", osim jedne stvari
17:57 Lepota i Moda Pocepala se 5 minuta pred slikanje: Devojka doživela pakao zbog haljine, ali onda je mama spasila krizu na ovaj način
17:30 Zdravlje Stopala otkrivaju bolesti: Dobro obratite pažnju na ove simptome, mogu da ukažu na ozbiljne probleme
17:04 Poznati Dženifer Lopez teško povređena: Pevačica šokirala javnost ovim slikama, unakazila lice kao nikada do sad, ali onda se pojavio on
16:40 Zdravlje Ma kakva WC šolja, ovo je leglo bakterija u kući: Jedan komad nameštaja je čak 75 puta prljavlji!
16:16 Dom i saveti Testo ostaje vazdušasto i mekano, a mnogo ukusnije: Kako da uštipci i mekike ne upiju ni kap ulja, starinski trik raspametio