17:55 Porodica Deca žele telefon već u drugoj godini: Surova realnost zahteva teške odluke, uređaji su za njih kao morfijum
15:23 Porodica Ne zatvarajmo oči: U Beogradu održana konferencija ,,Bezbedno i konstruktivno korišćenje digitalnih tehnologija"
15:23 Ispovesti Zbog ljubavi je sve ostavila i iz Amerike došla u Srbiju: Na svadbi joj je zaova rekla "ne znaš za koga si se udala", nije ni slutila kakav pakao je čeka
14:07 Poznati "Ponižavali su me, nazivali jadnicom": Aleksandra Prijović ispričala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja
10:49 Poznati "Pokušavala sam da se ne slomim pred novinarima": Jelena Dokić objavila fotografiju iz mladosti iza koje se krije jeziva istina
13:00 Poznati Posle strašnih optužbi potpuno je propao: Rustem paša iz "Sulejmana Veličanstvenog" uhvaćen ZAPUŠTEN I U DRONJCIMA!
10:20 Poznati U školi su je tukli, bila je žrtva pedofila: Znate je iz popularne serije, evo kako danas izgleda
22:25 Ispovesti "Da li da ga TUŽIM il pokažem silu besne majke"? Mirjaninoj ćerki (2) je drug iz obdaništa izbio ZUBE, a njena objava je posvađala Srbe
19:30 Porodica UZNEMIRUJUĆI snimak iživljavanja nad maloletnicom: Devojčice MALTRETIRALE satima vršnjakinju, palile joj KOSU i ŠAMARALE!
12:30 Ispovesti "Ubila sam Sonju": Devojčica (11) hladno i sabrano priznala zašto je izbola drugaricu iz razreda
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa