09:40 Poznati Umro je u teškim mukama sa 40 kilograma: Život mu je bio agonija, pričalo se da ga je supruga tukla do poslednjeg dana
11:03 Poznati Umro je u teškim mukama sa 40 kilograma: Život mu je bio agonija, pričalo se da ga je supruga tukla do poslednjeg dana
17:51 Poznati Majka i žena ga tukle, umro u najvećim mukama, a bio najveći zavodnik: Životna priča slavnog glumca ledi krv u žilama
15:00 Ispovesti Poslednji horor dani: Patrika Svejzija žena zlostavljala, tukla i držala u kućnom pritvoru
15:40 Poznati Umro je u NAJGORIM MUKAMA sa 40 kilograma: Život Patrika Svejzija nije bio nimalo lak, supruga ga je TUKLA i MALTRETIRALA do poslednjeg dana
10:12 Poznati Privatno se NISU PODNOSILI: Glumica izdala memoare i posle 35 godina progovorila o ŠOKANTNOM odnosu sa Patrikom Svejzijem
10:51 Poznati Zvezda "Prljavog plesa" otvorila dušu: "Otišla sam na KOREKCIJU nosa, a kada sam izašla iz bolnice, sve sam izgubila"
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju
14:58 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da mislite o kosi i idete kod frizera: O korejskoj trajnoj frizuri svi pričaju – evo zašto
14:35 Dom i saveti Srbi zaboravili najjači probiotik od svega 50 dinara: Čisti creva kao usisivač – dovoljno je samo jedno na dan
14:10 Poznati Kejt Vinslet nikad iskrenija: Napljuvala sve koji rade estetske operacije i piju lekove za mršavljenje