09:40 Poznati Umro je u teškim mukama sa 40 kilograma: Život mu je bio agonija, pričalo se da ga je supruga tukla do poslednjeg dana
11:03 Poznati Umro je u teškim mukama sa 40 kilograma: Život mu je bio agonija, pričalo se da ga je supruga tukla do poslednjeg dana
17:51 Poznati Majka i žena ga tukle, umro u najvećim mukama, a bio najveći zavodnik: Životna priča slavnog glumca ledi krv u žilama
15:00 Ispovesti Poslednji horor dani: Patrika Svejzija žena zlostavljala, tukla i držala u kućnom pritvoru
15:40 Poznati Umro je u NAJGORIM MUKAMA sa 40 kilograma: Život Patrika Svejzija nije bio nimalo lak, supruga ga je TUKLA i MALTRETIRALA do poslednjeg dana
10:12 Poznati Privatno se NISU PODNOSILI: Glumica izdala memoare i posle 35 godina progovorila o ŠOKANTNOM odnosu sa Patrikom Svejzijem
10:51 Poznati Zvezda "Prljavog plesa" otvorila dušu: "Otišla sam na KOREKCIJU nosa, a kada sam izašla iz bolnice, sve sam izgubila"
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima