Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Dodaj kao željeni izvor na google pretrazi
Tema: fen za kosu
Foto: Shutterstock | Šaterstok
Imamo rešenje
Ne grejte zaleđene cevi fenom: Posledice mogu biti katastrofalne!
09.01.2026. 18:50
|
0
Shutterstock
Ne znate više šta ćete sa prašinom iza radijatora? Ova korisna stvarčica je uklanja za samo par sekundi, a imate je u kući
28.11.2024. 09:25
|
0
Shutterstock | Shutterstock
Bez muke ćete izvući svu prljavštinu: Čišćenje radijatora više neće biti problem uz pomoć ove cake
11.10.2024. 18:47
|
0
Uštedećete i vreme i novac: Tajno dugme na fenu učiniće da imate frizuru kao iz salona
26.03.2024. 11:02
|
0
Frizura kao iz salona: Evo kako da sami savršeno isfenirate kosu, korak po korak, biće bujna i sjajna!
15.01.2024. 12:41
|
0
Postoji način kako da ISPEGLATE odeću BEZ pegle: Savršeno REŠENJE za putovanja zbog kog stvari neće biti IZGUŽVANE
16.08.2022. 22:00
|
0
Printscreen/ Tiktok | Printscreen/ Tiktok
Ako vas stalno nerviraju, sada postoji REŠENJE: Uklonite BELE fleke od čaša sa stola, potreban vam je OVAJ aparat
27.05.2022. 15:14
|
0
Najnovije
Najčitanije
4min
Bob po receptu poznate pariške frizerke: Ne treba vam salon da biste izgledale kao kraljice
29min
Majku su kremirali iako to nije želela! Nisam mogla da je sahranim kako treba, boleće me do kraja života!
54min
Već sam planirala sopstvenu sahranu! Ne bih znala da imam rak, da se nisam slučajno udarila u igri sa sinom!
1H
Sunce i more uzmu danak: Evo šta je potrebno kosi da ponovo bude meka, sjajna i negovana
1H
Ne ignorišite ova 4 signala: Govore da ishranom možda unosite previše soli
1D
Nedeljni horoskop od 10. do 16. avgusta: Novac stiže, ljubav se vraća, a neko dobija unapređenje
1D
Topi se u ustima, kore mekane, mekše od duše: Najjači letnji tiramisu se pravi ovako, prste da poližete
1D
Punjene tikvice iz rerne svi obožavaju: Sočne, ukusne i gotove za 30 minuta!
1D
Prevrnuti kolač sa šljivama: Sočan, mekan i preukusan, nestane za tren!
1D
Ako osetite bol ovde, zovite hitnu pomoć: Lekari otkrivaju kada je obavezan pregled
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
08:40
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
Foto: Shutterstock
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
0
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
Foto: Shutterstock | Creative Lab/Shutterstock
Poslušajte je i nećete pogrešiti
Bob po receptu poznate pariške frizerke: Ne treba vam salon da biste izgledale kao kraljice
18:50
|
0
Foto: Shutterstock | dturphoto/Shutterstock
Porodica u šoku
Majku su kremirali iako to nije želela! Nisam mogla da je sahranim kako treba, boleće me do kraja života!
18:25
|
0
Foto: Profimedia | Profimedia
Sreća u nesreći
Već sam planirala sopstvenu sahranu! Ne bih znala da imam rak, da se nisam slučajno udarila u igri sa sinom!
18:00
|
0
Foto: Shutterstock | Diana Indiana
ZDRAVO
Sunce i more uzmu danak: Evo šta je potrebno kosi da ponovo bude meka, sjajna i negovana
17:35
|
0
Shutterstock | Pressmaster/Shutterstock
Oprez!
Ne ignorišite ova 4 signala: Govore da ishranom možda unosite previše soli
17:15
|
0
Foto: Shutterstock | fast-stock
nega
Kako da vam bronzani ten dugo traje: Ovi trikovi čuvaju morsku boju
16:59
|
0
Vidi sve
Ne grejte zaleđene cevi fenom: Posledice mogu biti katastrofalne!