09:25 Dom i saveti Ne znate više šta ćete sa prašinom iza radijatora? Ova korisna stvarčica je uklanja za samo par sekundi, a imate je u kući
18:47 Dom i saveti Bez muke ćete izvući svu prljavštinu: Čišćenje radijatora više neće biti problem uz pomoć ove cake
11:02 Lepota i Moda Uštedećete i vreme i novac: Tajno dugme na fenu učiniće da imate frizuru kao iz salona
12:41 Lepota i Moda Frizura kao iz salona: Evo kako da sami savršeno isfenirate kosu, korak po korak, biće bujna i sjajna!
22:00 Dom i saveti Postoji način kako da ISPEGLATE odeću BEZ pegle: Savršeno REŠENJE za putovanja zbog kog stvari neće biti IZGUŽVANE
15:14 Dom i saveti Ako vas stalno nerviraju, sada postoji REŠENJE: Uklonite BELE fleke od čaša sa stola, potreban vam je OVAJ aparat
18:27 Poznati Danas slavi 101. rođendan: Živa legenda se oseća kao devojčica bez obzira na godine, i dalje obožava jednu stvar
17:53 Zdravlje Lepo će vas osvežiti: Pre nego što popijete vodu, u čašu stavite ovo voćku, pravo okrepljenje tokom vrućine
17:20 Poznati Svi su ga znali kao Gagu, Prleta ili Popaja: Iznenadićete se kad čujete koje je pravo ime legendarnog glumca Dragana Nikolića
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:30 Dom i saveti Kukuruz ne morate kuvati satima: Dodajte 1 sastojak i biće sočan, mekan i gotov za 10 minuta
16:04 Dom i saveti Srbi masovno stavljaju gumicu oko ovog dugmeta na šporetu: Kada čujete zašto, odmah ćete uraditi isto