09:25 Dom i saveti Ne znate više šta ćete sa prašinom iza radijatora? Ova korisna stvarčica je uklanja za samo par sekundi, a imate je u kući
18:47 Dom i saveti Bez muke ćete izvući svu prljavštinu: Čišćenje radijatora više neće biti problem uz pomoć ove cake
11:02 Lepota i Moda Uštedećete i vreme i novac: Tajno dugme na fenu učiniće da imate frizuru kao iz salona
12:41 Lepota i Moda Frizura kao iz salona: Evo kako da sami savršeno isfenirate kosu, korak po korak, biće bujna i sjajna!
22:00 Dom i saveti Postoji način kako da ISPEGLATE odeću BEZ pegle: Savršeno REŠENJE za putovanja zbog kog stvari neće biti IZGUŽVANE
15:14 Dom i saveti Ako vas stalno nerviraju, sada postoji REŠENJE: Uklonite BELE fleke od čaša sa stola, potreban vam je OVAJ aparat
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac