15:55 Lepota i Moda Ako danas na roštiljanju izgorite, evo čime da se namažete: Smiruje kožu u trenutku, nećete vas peći kao luda
12:41 Zdravlje "Izgorela sam na suncu, a svekrvin trik me spasio za pola sata": Fora je u jednom proizvodu koji svi imamo kod kuće, a nije kiselo mleko
08:00 Zdravlje Naizgled BEZAZLENA opekotina dovodi do RAKA kože: Ako izgorite na SUNCU, ove preparete imate u kući, do ujutru ste kao NOVI!
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?