13:20 Poznati Jedno poniženje je izazvalo šok obrt: Megan Markl i princ Hari prinuđeni da povuku radikalan potez, a od kojeg su bežali 4 godine
13:41 Poznati NAJSKUPLJE ukrašena palata na svetu: Zavirite u odaje kraljice Elizabete, nećete znati gde pre da gledate, a o ovim DETALJIMA svi pričaju (VIDEO)
22:40 Poznati Kraljica Elizabeta ODBILA nagradu koju je pre 10 godina primio princ Filip, a njena izjava je ODUŠEVILA javnost
10:39 Poznati Neko bi rekao RAZMAŽENA i BAHATA, ali može joj se: Ovo su ZABRANJENE namirnice na trpezi kraljice Elizabete
22:00 Horoskop Nisu ni Ribe, ni Bikovi: Sutra, 26. decembra je sjajan dan za 2 znaka, trud će im se konačno isplatiti
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao
19:57 Porodica Deca moraju da steknu ove navike: Što ih pre naučite životnim lekcijama, to će biti mentalno jača kada odrastu
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 26. decembar: Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti