20:26 Zdravlje Ovo produžava život 12 godina! Naučnici otkrili naviku koja vraća biološki sat unazad!
11:10 Ispovesti Tajne dugovečnosti doktora od 103 godine: Otkrio navike koje su mu pomogle da postane stogodišnjak
17:02 Ispovesti Ima 115 godina i najstarija je osoba na svetu: Kaže da joj je jedno pravilo sačuvalo živce
16:58 Zdravlje Živeo je 103 godine uz prosta pravila: Poznati doktor nikada nije jeo ove 2 namirnice, a mnogi bez njih ne mogu
12:54 Ispovesti Deka napunio 125 godina! Zdrav je i vitalan, a svakog dana jede 1 namirnicu, bez toga ne može!
11:28 Ispovesti Deda Radiša oduvao 100 svećica: Poslao muškarcima važnu poruku o ženama i dugom životu
18:43 Zdravlje Doktor osmislio dijetu za dugovečnost: Ako želite da živite 100 godina, pridržavajte se ova 3 pravila
12:58 Ispovesti „Ovo je moja tajna za dug život“: Deka je napunio 100 godina i otkrio kako održati dobar ljubavni odnos i skladan brak
13:50 Zdravlje Doktor od 103 godine je na sebi isprobao: Svakog drugog meseca je držao ovu laku dijetu i ceo život imao istu kilažu
12:34 Zdravlje Stručnjaci savetuju: Ako želite da živite 100 godina, jedite ove tri namirnice, jednu Srbi obožavaju!
08:43 Zdravlje Doručkujte kao Nikola Tesla: Namirnice koje svi Srbi obožavaju, činile su ga vitalnim i u poznim godinama
20:31 Ispovesti Dečko mi je dao bezobrazan uslov: Treba da se uselimo u stan gde mu je sve besplatno, a od mene traži da platim ovu sumu
20:00 Dom i saveti Ose mrze ovu biljku: Ne podnose njen miris, a ljudi ga obožavaju, zasadite je i gledajte kako beže
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. jun: Ribe ispaštaju zbog prošlosti, Strelcima će se ostvariti želje
19:00 Porodica Opasan trend se širi među decom: Sve više mališana potamnjuje kožu na ovaj način, bez potrebe se izlažu riziku
18:27 Lepota i Moda Bela košulja je kraljica leta: Komforna, elegantna i lako se kombinuje uz sve, bukvalno je nećete skidati sa sebe ove sezone
17:57 Dom i saveti Balzam za usne vam je uništio odeću? Ne očajavajte, evo kako da za tili čas uklonite masne fleke