16:16 Ispovesti Otišla na zatezanje kože, a probudila se sa novim grudima i zadnjicom: "Tražili da još doplatim ili neće da me puste"
11:47 Poznati Kajli Džener strahuje da će ćerka poći njenim stopama: Konačno priznala šta je korigovala na telu i uputila važnu poruku
13:00 Poznati "Odstranjena mi je hrskavica u nosu": Nikolina Pišek progovorila o estetskim operacijama, a evo kako je izgledala pre njih (FOTO)
14:30 Poznati Nova transformacija Emine Jahović: Izgleda MLAĐE nego ikada, a fanovi tvrde da je sad baš PRETERALA sa operacijama!
08:24 Poznati "Na ličnoj karti je ne prepoznaju": Svi pričaju o LICU popularne glumice, UNIŠTILA je lepotu preteranim operacijama
11:00 Lepota i Moda Ovo su dvojnice slavne Merilin Monro: Neke su potrošile 50.000 evra da budu identične
09:00 Ispovesti Nekada OMILJENA plavuša, danas svojim izgledom PLAŠI LJUDE: Lice je unakazila PLASTIČNIM operacijama iz straha da ne bude OSTAVLJENA
21:00 Poznati Kortni je nekada bila među OMILJENIM glumica, a danas se uništila od BOTOKSA: "Kajem se, mislila sam da je IZGLED najbitniji"
10:55 Lepota i Moda Deniz posle zahvata estetske medicine izgleda "KAO ŽABA": Dečko se UPLAŠIO kada me je video
14:23 Ispovesti Šta se desilo ANASTASIJI? Ona ima najveće OBRAZE na svetu i misli da izgleda PROPORCIONALNO, a zgrozićete se kad čujete kako je postigla ovakav IZGLED!
15:25 Zdravlje Zastrašujući simptom koji je promenio sve: Barbara se probudila noću zbog svraba, a onda saznala užasnu dijagnozu
15:08 Lepota i Moda Šminkali je 3 sata da bi izgledala kao žaba: Ovako je izgledala priprema za snimanje čuvenog filma, jedna stvar i dalje šokira
14:59 Porodica Đokovići slave Aranđelovdan: Zvezda trpeze je slavski kolač koji Dijana pravi po starom porodičnom receptu
14:45 Ispovesti Višak kilograma i godine učinile su svoje: Sedimo jedno pored drugog kao dva stranca, više se ne želimo
14:23 Lepota i Moda Martin kaput je idealan za prelaznu sezonu: Neverovatno lep i topao, a najbolje od svega ćete otkriti kada ga zakopčate
14:00 Horoskop Poslovni horoskop za decembar 2024: Vreme sreće dolazi za Jarca i Ovna, Blizancima i Škorpiji začajan priliv novca