Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : silovanje

Pamela
21:27 Poznati

Silovao ju je bivši sa još 6 drugara, a sa 12 godina je napastvovao stariji muškarac: Jezivi detalji života poznate glumice lede krv u žilama

žena
11:56 Poznati

Još jedna afera uzdrmala muzičare, optužen producent: Iznela gnusne detalje njihovog susreta, sve desilo dok je spavala?

Žizel
13:22 Ispovesti

,,Pogledajte silovanju pravo u oči": Žizel Peliko koja je bila žrtva više od 50 muškaraca šokirala izjavom, u sudnici istog trena nastao muk!

Mohamed Al Fajed
21:42 Poznati

"Bio je čudovište bez moralnog kompasa": Pokojnog Al Fajeda pet žena optužilo za silovanje

plakanje
08:53 Ispovesti

,,Bio sam veoma srećan sa njom": Ispovest čoveka (71) optuženog za silovanje svoje žene zajedno sa 50 muškaraca uzdrmala svet

teri hačer
15:15 Ispovesti

Jeziva ispovest glumice posle 30 godina ćutanja: Moj pakao je počeo sa 5 godina, nisam prihvatala istinu, sve dok se jedna devojčica nije ubila

Jeziva sudbina turske glumice iz serije "Elif": "Otac me godinama silovao, majka mi nije verovala sve dok ga nije zatekla na meni"
11:40 Poznati

Jeziva sudbina turske glumice iz serije "Elif": "Otac me godinama silovao, majka mi nije verovala sve dok ga nije zatekla na meni"

Poznati pevač optužen za silovanje maloletnice: Na suđenju rekao da je "voleo kao ćerku"
15:09 Poznati

Poznati pevač optužen za silovanje maloletnice: Na suđenju rekao da je "voleo kao ćerku"

Rasel Brend
11:19 Poznati

Poznati glumac optužen za silovanje: "Imala sam 16 godina, kupao me u kadi i uzeo mi je nevinost"

Deni Masterson
15:54 Poznati

Glumac Deni Masterson osuđen na 30 godina: Svi su ga voleli u "Veselim sedamdesetim", a ispostavilo se da je silovatelj

GORE OD HOROR FILMA Muž joj krišom mrvio lekove u večeru a onda dovodio muškarce da je siluju
22:07 Ispovesti

GORE OD HOROR FILMA Muž joj krišom mrvio lekove u večeru a onda dovodio muškarce da je siluju

žena žrtva nasilja
11:05 Ispovesti

"Rekla sam drugarici da ne priča nikome": Jeziva ispovest žene koju je suprug silovao dva meseca, a potom pretukao bebu

1 2 3 4 5
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

probiotik
19:05 Dom i saveti

Niko ne mari kad ih pije: Probiotik se nikad ne uzima u ovo vreme i zajedno sa ovim lekovima

kupus
18:37 Dom i saveti

Presolili ste kupus? Bez brige, jedna namirnica rešava problem ako se ubaci u bure, a nije krompir

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
22:03 Ispovesti

Ako vas neko ponizi, recite samo OVO: Gledajte kako ostaje bez teksta

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

baka
20:22 Ispovesti

Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"

horoskop
19:54 Horoskop

Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.