21:11 Ispovesti Voditeljka u emisiji priznala da ima retko oboljenje: Jovana Joksimović otkrila da se sve manifestuje i na licu
13:25 Lepota i Moda "Htela sam zbog BOLESTI da se UBIJEM!" VITILIGO devojka danas važi za modu IKONU oko koje se svi otimaju, a svoje "nesavršenosti" debelo je naplatila!
18:28 Ispovesti Zbog RETKE kožne bolesti postala je SENZACIJA na mrežama: Ljudi je ubeđuju da je JEDINSTVENA i da joj nema ravne
08:30 Porodica Hteo sam samo da me se UNUKA SEĆA, a onda je nastala VITILINDA: Deka sa VITILIGOM plete lutke koje će deci povratiti samopouzdanje
22:00 Horoskop Brige nestaju: Rođeni u ova 3 znaka imaju priliku da zablistaju u četvrtak, 6. novembra, stižu im vredne nagrade
21:31 Poznati Usvojila dete u 21. godini: Glumica otkrila kako je biti mlada mama, oduvek je imala jednu želju
20:30 Poznati Bila je ista Barbika: Ovako su izgledali poslednji trenuci Barbare koja je preminula u 31. godini, svet oplakuje lepoticu
19:57 Zdravlje Srce kaže ,,hvala": Evo kako ove namirnice čuvaju njegovo zdravlje, a mogu i da smanje veliki rizik
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 6. novembar: Škorpije da ne rizikuju, Jarčevi da se oslone na intuiciju