20:51 Porodica Sutra je petak 13. koji se smatra baksuznim: Nemojte ovo nikako da radite, jer donosi nesreću!
10:45 Porodica Za današnji dan kažu da je NAJCRNJI: Veruje se da na PETAK 13. svi imaju DVE opcije, evo zašto ljudi TRZAJU, postoji spisak sujeverja
22:54 Dom i saveti Sutra je PETAK 13. koji može da donese BROJNE NEVOLJE: Ove RADNJE MORATE obavezno da IZBEGNETE!
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!