09:46 Dom i saveti Uklanja masnoću, ali i kamenac iznad sudopere: Ova mešavina je idalna za čišćenje pločica u kuhinji, ne bacajte pare na hemikalije
09:13 Dom i saveti Niti ribate, niti brišete, spada samo kao od šale: Evo kako da očistite fuge bez mučenja, pospite ovo i sve se povlači samo
13:07 Dom i saveti Ima da se sijaju kao lude: Evo kako da očistite pločice na podu, ne trebaju vam skupe hemikalije, samo ovo
20:29 Dom i saveti Kako skinuti kamenac sa pločica i slavine? Napravite ovu mešavinu i više ni dinara nećete dati za kojekakve hemikalije
20:47 Dom i saveti Ova dva sastojka svi imate u kući, a najbolje čiste masne pločice u kuhinji: Skida prljavštinu u sekundi, a potpuno je prirodno sredstvo
09:56 Dom i saveti Tri sredstva koje razaraju buđ i kamenac u kupatilu: Počice će se sijati, fugne će biti savršeno bele
09:02 Dom i saveti Kako da efikasno očistite podove sa pločicama: Ovo "sredstvo" će ih vratiti u život
12:15 Dom i saveti Najveći TREND u enterijeru za 2023. godinu: Osvežiće svaku PROSTORIJU i dati dašak ELEGANCIJE, a odobrili su ga Italijani
17:05 Dom i saveti "Očistila sam FUGNE, a nisam ih RIBALA": Žena slučajno otkrila NAJBOLJE sredstvo, a da se nije pomučila
19:00 Dom i saveti Ove stvari u KUĆI morate svaki dan da ČISTITE: Bakterije se brzo RAZVIJAJU, sprečite ZARAZU na vreme!
13:23 Dom i saveti Bez puno RIBANJA uklonite PRLJAVŠTINU: Samo prospite OVU tečnost po pločicama i videćete kako BUĐ nestaje
16:50 Dom i saveti Pomešala je OVE sastojke i FUGNE su se caklele: Žena nije verovala dok nije počela da RIBA, svima je rekla za ovo sredstvo
10:05 Zdravlje ,,Telo mi se treslo satima": Devojka pojela čokoladu, pa automatski zažalila, nije znala da sadrži ovo
09:46 Dom i saveti Uklanja masnoću, ali i kamenac iznad sudopere: Ova mešavina je idalna za čišćenje pločica u kuhinji, ne bacajte pare na hemikalije
09:12 Horoskop Jednom astro znaku je suđeno da bude nesrećan: Pati ceo život, problemi ga napadaju sa svih strana, a samom sebi je najveći neprijatelj
08:41 Porodica Najsrećniji ljudi na svetu: Ne očekuju da im sve bude servirano kao na tacni, već rade ove 4 moćne stvari
08:15 Zdravlje Tata fotografisao sina (4) na rođendanu i shvatio da dete ima rak: "Jedan detalj u oku mi je bio dovoljan da znam da nas čeka užas"
07:51 Horoskop Danas 30. maja 2025. tranzit kvadrata Meseca i Venere donosi preokret: 3 horoskopska znaka će se u narednom periodu opariti