16:20 Ispovesti Mesecima je varao trudnu ženu sa koleginicom: Kada joj je priznao zašto je to uradio dobio je titulu najvećeg bednika na svetu
15:19 Porodica Mesecima je varao trudnu ženu: Kada joj je priznao zašto je to uradio, dobio je titulu najvećeg jadnika na svetu
19:56 Poznati "Živa Barbika" pokazala trudnički stomačić u minijaturnom bikiniju: Komentari se samo nižu, nema ravnodušnih
20:05 Porodica Zašto trudnice žude za kiselim krastavcima? Nemački doktori dali svoje mišljenje, a evo odakle dolazi ta potreba
20:29 Ispovesti Svekrva na morbidan način saopštila snajkinu trudnoću: Toliko je jezivo, da su je svi "razapeli" na mrežama
08:03 Ispovesti "Trudna sam vozila supruga njegovoj ljubavnici": Bivši joj pravio pakao od života, a evo kako se izborila na kraju
11:55 Ispovesti Sramno ponašanje: Mladić nije hteo da pomogne trudnici u hitnoj situaciji, žestoko ga isprozivali na mrežama!
15:04 Ispovesti Muž me varao trudnu! Pronašla sam poruke u telefonu, kada sam saznala ko je ljubavnica, jedva sam preživela
21:19 Porodica „Želim da budem lepa na porođaju“: Dok je imala trudove, ova žena je pila vino, šminkala se i fenirala!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime