11:07 Ispovesti Saznala sam da me VARA, dok sam čekala naše treće dete: Ipak ga nisam ostavila, nešto VAŽNO je presudilo
08:30 Ispovesti Njen STOMAK nikoga nije ostavio ravnodušnim: Trudnica je očekivala TROJKE, a snimak na kraju trudnoće je sve ZBUNIO
15:30 Porodica Ljudi se FRAPIRAJU kad vide njen džinovski stomak: "Lažeš da nosiš jedno dete, tu je DESETORO"
17:07 Porodica Baka saznala da je TRUDNA: Godinama je mislila da je u KLIMAKSU, a onda su je iznenadile šokantne VESTI!
17:30 Zdravlje Trudnica saznala da njeno telo ne hrani samo BEBU već i OVO: "Nisam verovala da će doći do TOGA, samo sam osetila tup BOL"
08:38 Ispovesti Najbizarnija tužba za koju smo čuli: Magdalena je tužila hotel jer joj je ćerka zatrudnela u BAZENU, evo kako je to opravdala
18:30 Poznati Hari Poter postaje OTAC: Isplivala FOTOGRAFIJA trudne izabranice Danijela Redklifa (FOTO)
13:30 Porodica "Mislila sam da mi je puklo slepo crevo ali to je bila BEBA": Nije joj ni na kraj pameti bilo da je TRUDNA, bila je mršava, bez SIMPTOMA i STOMAKA
15:00 Ispovesti Marija je trudnica sa JEZIVIM talentom: Pokazala je šta može da uradi sa stomakom i malo je reći da su ljudi FRAPIRANI
12:00 Ispovesti Slatko nas je NASMEJALA: Trudnica pokazala kako izgleda BRIJANJE u poodmakloj trudnoći, ona BUKVALNO ne vidi šta radi (VIDEO)
13:00 Poznati Ovako Anđelka Prpić izgleda u SEDMOM mesecu TRUDNOĆE: Stomačić je u prvom planu, svi tvrde da nikada LEPŠA nije bila!
11:01 Poznati Fatalnu crnku obožavala je cela bivša Jugoslavija: Zvali su je čelična lejdi, a o njenom privatnom životu se malo zna
10:31 Lepota i Moda Mnogim devojakama stavljanje ajlajnera predstavlja noćnu moru: Ariana Grande je otkrila kako ga ona nanosi u jednom potezu
09:55 Poznati Magazin Forbs je objavio listu najbogatijih žena na svetu: Rijana je uspela da nadmaši svoju veliku konkurenciju
08:00 Lepota i Moda Doktor objasnio koliko često treba prati kosu: Ovo je jedino ispravno ako hoćete da sprečite opadanje
08:00 Lepota i Moda Masaža lica kao zamena za botoks: Sve je popularnija joga lica koja vešto utiče na bore