Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : čišćenje kože lica

Preporodite kožu lica uz NAJJEDNOSTAVNIJI trik: Ni su vam potrebni SKUPI preparati, samo PRAVILO 60 sekundi
18:27 Lepota i Moda

Preporodite kožu lica uz NAJJEDNOSTAVNIJI trik: Ni su vam potrebni SKUPI preparati, samo PRAVILO 60 sekundi

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Shutterstock
21:01 Dom i saveti

Veš ima buđav miris? Operite ga u mašini i dodajte jednu šolju ove tečnosti, radi kao magija

Shutterstock
18:59 Dom i saveti

Ne terajte ose rukama: Momentalno ćete zažaliti, evo kako da se najbolje odbranite od napasti

žena
17:00 Dom i saveti

Da li ste nekada stavili lovor u veš mašinu? Žene se kunu da je to jedan od najboljih kućnih trikova!

salata
16:35 Dom i saveti

Svi ovo stavljaju u salatu, a zapravo je uništava: Poznata kuvarica otkriva koje povrće nikada ne ide u činiju!

Shutterstock/Fire-n
16:12 Dom i saveti

I ono crnilo, i žutilo, ma sve skida kao od šale: Nije soda bikarbona, ni sirće, a čisti wc šolju bolje od oba

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Katy Perry
22:00 Horoskop

Sreća vam kuca na vrata: Ova 3 znaka će u četvrtak, 14. avgusta dobiti neviđene ponude, oslobađaju se tereta

spavanje
21:33 Zdravlje

Ima da spavate kao beba: Ova namirnica ne samo da se uspešno bori protiv nesanice, već je i prste da poližeš

Shutterstock
21:01 Dom i saveti

Veš ima buđav miris? Operite ga u mašini i dodajte jednu šolju ove tečnosti, radi kao magija

Printscreen/Youtube/Two and a Half Men
20:28 Poznati

Vodio je buran život: Glumac koga zna cela Srbija otkriva kroz šta je sve prošao, dve stvari su ga zamalo uništile

Printscreen/Youtube/Binge Society
20:00 Porodica

Reci mi da sam lepa: Evo u kom uzrastu devojčice postaju opsednute fizičkim izgledom, ranije nego što mislite

Printscreen/Youtube/TV Promos
19:31 Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak, 14. avgust: Strelci će da uživaju, Vodolijama stižu neočekivane prilike

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.