10:13 Poznati Porotnik OTVORIO dušu nakon suđenja Depa i Herd: "Kakva luda žena! Reći ću vam TAČNO u kom trenutku smo shvatili da LAŽE!"
12:30 Poznati Isplivao ŠOKANTAN snimak Amber i Depa iz hotelske sobe: Ovo je razlog zašto Džoni svoju bivšu suprugu ne gleda o oči!
14:15 Poznati Šok na SUĐENJU Amber i Džonija Depa: Pojavio se Kevin Kostner i glumici ZAPUŠIO usta za sva vremena!
14:32 Poznati Žestoke SVAĐE, spisak Depovih poremećaja i potraga za njegovim ODSEČENIM prstom: Šta se još otkrilo tokom jučerašnjeg SUĐENJA Džonija i Amber?
19:30 Poznati Sestra Džonija Depa se pojavila na SUDU: Iznela je POTRESNE detalje iz glumčevog ŽIVOTA, kao i TRAUMATIČNO detinjstvo!
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću