13:48 Zdravlje Ginekolog savetuje: Žene koje imaju preko 50 godina treba jednu stvar da stave na prvo mesto
20:06 Ispovesti Mislila je da ima bubuljicu, a usledio je pakao: Mlada mama je čekala da crvena tačka prođe, umesto toga, dobila je šokantnu dijagnozu
14:07 Ispovesti Bol u ramenu je naterao da ode kod lekara: „Nisam očekivala najgoru dijagnozu, imam troje male dece i strepim kako će se sve završiti“
09:07 Ispovesti Bila je zdrava kao dren, a sada se bori za život: Jelena (34) je zbog ovog neobičnog mirisa otkrila da ima rak
14:39 Ispovesti „Imam 31 godinu i samo još godinu dana života“: Imala je strah od pregleda, zbog čega je dugo trpela simptome bolesti
13:26 Poznati Glumica iz poznate serije ima rak: „Mislila sam da su to simptomi menopauze, pa nisam išla kod lekara“
08:00 Zdravlje Čim vidite OVE PROMENE u ishrani, odmah idite LEKARU: Ovaj PODMUKLI SIMPTOM raka se javlja tokom JELA
16:07 Zdravlje Ovo je NAJOPASNIJI tip RAKA, svako drugačije reaguje na terapiju: Trostruko negativni karcinom dojke je POŠAST, ove žene su NAJUGROŽENIJA grupa
16:45 Dom i saveti Prva pomoć za izgrebane naočare: Istrljajte staklo sredstvom koje imate u kuhinji i biće kao novo!
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!