17:54 Horoskop Čuveni turski astrolog Murat upozorava: Ovaj znak mora da ispuni zavet predaka do decembra, inače - ne piše mu se dobro!
17:26 Horoskop Izvući će se iz problema do kraja februara: Turski astrolog otkrio koja 3 znaka će moći da odahnu u finišu
14:55 Horoskop Vinuće se u oblake: Poznati turski astrolog Murat predviđa veliki preokret u junu za ova 3 znaka horoskopa
18:30 Horoskop Čuveni TURSKI astrolog MURAT otkriva: Za ova TRI znaka od 10. aprila kreće KATAKLIZMA i pravo MUČENJE
18:50 Horoskop Čuveni TURSKI astrolog MURAT otkriva: Dva znaka očekuje UŽASAN period, jedan može da očekuje BRAČNU ponudu, a evo kome NOVAC pada sa NEBA
09:19 Horoskop Ove znakove čeka MAJ iz PAKLA: Turski astrolog kaže da će neki PROMENITI POSAO, naići na OZBILJNE prepreke i iskušenja
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra