07:10 Lepota i Moda Domaći melem od 2 sastojka: Omekšava grubu kožu stopala i ruku bukvalno preko noći!
22:30 Lepota i Moda Očaravajuća noćna krema za hidrataciju: Napravite je sami uz pomoć ovih sastojaka
22:00 Lepota i Moda Napravite DOMAĆU kremu za lice uz samo TRI sastojka: Naše bake su je koristile kao MELEM i do pedesete godini nisu imale bore
15:45 Lepota i Moda Krema od NEVENA (RECEPT): Napravite sami kozmetiku za vaše ruke i lice sa samo ČETIRI sastojka
08:30 Lepota i Moda Ova krema BRIŠE bore kao GUMICOM: Napravite je od sastojaka koje svi imamo u KUHINJI!
17:30 Lepota i Moda Biće zategnuto posle SEDAM dana: Napravite sami kremu protiv bora i posmatrajte ČUDO!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak 20. jun: Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas?