Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : beograđanka

Shutterstock
10:58 Porodica

Beograđanka za 4 meseca uštedela 120.000 dinara: Naplaćivala je mužu jednu stvar, ali nije ono što mislite

Beogađanka
14:32 Ispovesti

Zašto kao rođena Beograđanka iz dubine duše zavidim ljudima iz unutrašnjosti?

Tajna SAVRŠENOG izgleda Monike Beluči: Obožava hranu, jede SVE, a umesto treninga koristi jedan TRIK
17:00 Poznati

Tajna SAVRŠENOG izgleda Monike Beluči: Obožava hranu, jede SVE, a umesto treninga koristi jedan TRIK

Fatalna Beograđanka HERCEGOVAČKIH korena: Andriću je bila INSPIRACIJA, a Keri Grant je zbog nje zavoleo JEDNO srpsko jelo
10:29 Poznati

Fatalna Beograđanka HERCEGOVAČKIH korena: Andriću je bila INSPIRACIJA, a Keri Grant je zbog nje zavoleo JEDNO srpsko jelo

Ruška Jakić uhvaćena u beogradskom lokalu, a ono što mi vidimo jeste da je ona apsolutna BOGINJA STILA I HARIZME, ali i činjenicu da joj godine NE MOGU NIŠTA!
14:24 Poznati

Ruška Jakić uhvaćena u beogradskom lokalu, a ono što mi vidimo jeste da je ona apsolutna BOGINJA STILA I HARIZME, ali i činjenicu da joj godine NE MOGU NIŠTA!

Bila je PRVA DAMA Dnevnika: Lepa kao boginja, muškarci su MOLILI za malo njene pažnje, ostala je zauvek sama
18:42 Poznati

Bila je PRVA DAMA Dnevnika: Lepa kao boginja, muškarci su MOLILI za malo njene pažnje, ostala je zauvek sama

Andrea (32) iz Beograda imala je TRI spontana, kada je PONOVO zatrudnela doktori su je UPOZORILI da su šanse da RODI male: "Umesto da se radujem, ja sam plakala kao kiša"
19:34 Porodica

Andrea (32) iz Beograda imala je TRI spontana, kada je PONOVO zatrudnela doktori su je UPOZORILI da su šanse da RODI male: "Umesto da se radujem, ja sam plakala kao kiša"

Oglas ovog PANČEVCA šokirao celu SRBIJU: Izdaje se DISKRETAN MUŽ na sat - dva?!
15:04 Ispovesti

Oglas ovog PANČEVCA šokirao celu SRBIJU: Izdaje se DISKRETAN MUŽ na sat - dva?!

most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

žena
13:02 Dom i saveti

Malo ljudi zna čemu služi dugme "dry": Tajna funkcija klima uređaja koja štedi novac

kuća
12:50 Dom i saveti

Ritual čišćenja koji se naše bake izvodile jednom mesečno: Ako želite da se u kuću vrati zdravlje, mir, sreća uradite 1 stvar. a tiče se podova

čarape
10:45 Dom i saveti

Spas za požutele čarape: Isprobajte trik iz bakinog ormara, biće belje nego ikad

paradajz
09:35 Dom i saveti

Uz jednu caku paradajz će iznova i iznova da rađa do kasne jeseni: Plod će biti krupniji, sočniji i ukusniji

piće
08:30 Dom i saveti

Piće koje u avionu treba izbegavati u širokom luku: Stjuardesa upozorila putnike da nikada ne treba da ga naručuju

watch-icon

Preporučujemo

žena
13:02 Dom i saveti

Malo ljudi zna čemu služi dugme "dry": Tajna funkcija klima uređaja koja štedi novac

kuća
12:50 Dom i saveti

Ritual čišćenja koji se naše bake izvodile jednom mesečno: Ako želite da se u kuću vrati zdravlje, mir, sreća uradite 1 stvar. a tiče se podova

EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS / POOL
12:24 Poznati

Opet se digla frka oko nje, šta je to sada radila? Je l' to sužavala struk ponovo, evo kako sada izgleda

žena
11:57 Zdravlje

Nije samo voda ključna: Evo najboljih načina da nadoknadite izgubljenu tečnost, ne dajte da vas lažu

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
11:35 Lepota i Moda

Trend iz 2010-ih je ponovo moderan: Žene sa stavom obožavaju ovaj tip haljine, jedan detalj obara sa nogu

plavilo
11:10 Zdravlje

Pomama za “plavim lekom” koji navodno izoštrava mozak: “Produktivnost mi se udvostručila”

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.