22:30 Ispovesti Hana je ispričala kako je ojačala vezu sa dečkom: "Idemo na ZABAVE i spavam sa drugim muškarcima, ali to nije sve"
21:00 Ispovesti Imala je 24 godine kad se udala za Marka(46): "Moja majka je poludela kad je saznala da se zabavljamo"
18:32 Ispovesti Suprug joj ima godina kao njena majka: Između njih je 24 godine razlike, a uskoro će postati roditelji
08:30 Ispovesti Udala sam se za TATU svog bivšeg dečka: Počeli smo da se viđamo dok sam još bila TINEJDŽERKA!
13:14 Ispovesti Ona je izlazila sa ŽENAMA, a on sa MUŠKARCIMA: Sada su ZAJEDNO, ljudi ih čudno GLEDAJU, a oni planiraju VENČANJE i decu
14:44 Poznati Sara vrti HOLIVUDSKU LEGENDU oko malog PRSTA: Džejms Vuds je verio 42 godine MLAĐU devojku i preko noći joj prepisao sve što IMA
16:25 Ispovesti Fitnes trenera napadaju zbog njegove SUPRUGE: Duplo je deblja od njega, pojedinci se pitaju kako može uopšte da je DOTAKNE!
14:30 Ispovesti Princeza Marta i Šaman BISEKSUALAC: Tvrde da se znaju iz prošlog ŽIVOTA i da mogu da IZLEČE ljude od svih bolesti!
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje