17:58 Poznati Ćerka Brusa Vilisa prepustila se vrelim strastima sa misteroznim muškarcem: Evo ko je dečko ko je osvojio njeno srce
18:43 Poznati "Nedostaje mi moj otac": Emotivna objava ćerke Brusa Vilisa, podelila omijenu fotku iz detinjstva sa slavnim glumcem
15:47 Poznati Najbolji tata i deda koga neko može imati: Rumer podelila dirljivu fotografiju Brusa Villisa i unuke
12:51 Poznati Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur porodila se kod kuće: Sama je sebi probušila vodenjak, a evo šta je radio njen muž
10:30 Ispovesti Porodila se ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur: Devojčica je dobila predivno ime, a objavili su i njenu prvu FOTOGRAFIJU
21:06 Poznati Porodica Brusa Vilisa saopštila loše vesti: Potvrđeno je degenerativno stanje MOZGA, a bolest je neizlečiva
11:38 Poznati Bili su NAJSLAVNIJI par Holuvuda: Nakon 11 godina savršenog braka rešili su da se RAZVEDU, a evo kakav odnosi imaju sada Brus Vilis i Demi Mur!
20:33 Ispovesti ,,Moja beba se rodila 2 puta": Dečak je zbog retkog poremećaja bio na ivici života, a onda je postao mali heroj
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako