09:05 Porodica Ja sam baka, a ne besplatni bebi servis: Volim svoje unuke, ali ne želim da ih čuvam na silu, a sin se ljuti, kaže da sam sebična
17:01 Ispovesti Svekrva traži novac za čuvanje unuka: Snaja šokirana njenim zahtevom, odgovorila i postala pravi hit na internetu
16:49 Porodica „Rešili ste sve probleme mog muža“: Tata je smislio način da se odmara i istovremeno igra s decom, svi hvale njegov trik!
16:20 Porodica Babe i dede često prave ovu grešku: Njihova pomoć u čuvanju unuka je značajna, ali na jednu stvar treba da obrate pažnju
18:21 Porodica Majka navela pet razloga zbog kojih baba i deda ne treba da čuvaju unučiće: "Prave grešku koja više nikada ne može da se ispravi"
20:28 Porodica Imam 5 razloga zašto baba i deda ne treba da čuvaju decu: Prave grešku koja više nikada ne može da se ispravi
17:52 Ispovesti TRAŽI 400 EVRA: Moja mama želi da naplati čuvanje deteta, muž ni da čuje, šta da radim?
17:33 Ispovesti "Važnije su joj njene gluposti od unučeta": Ćerka zgrožena ponašanjem svoje majke, "svekrva pomaže, a ona neće"
07:56 Porodica Šokirala pravilima: „Ne dam deci da prespavaju kod bake i niko ne sme da ih ljubi, čak ni ona!“
10:06 Porodica Baka je odbila da čuva unuke na letovanju, da li je to sebično? Priča mame iz Kragujevca koja je uzburkala društvene mreže
22:04 Zdravlje Položaj spavanja otkriva koliko dugo ćete živeti: Da li ležite na pogrešnoj strani kreveta?
21:41 Dom i saveti Kako vi zakopčavate brushalter? Pravilna opcija oblačenja izazvala raspravu među ženama
21:11 Poznati Bio je to jedan od težih razvoda koji je Holivud video: Pevač i dalje ne može da se oporavi od skandala svoje bivše žene
20:41 Lepota i Moda Suzite sami haljinu za 60 sekundi! Praktično i jednostavno, na vama će stajati kao salivena!
20:14 Poznati Bred Pit više ne izgleda ovako: Žene ne prestaju da pričaju o novom imidžu slavnog glumca