15:49 Dom i saveti Moler brzinom krečenja oduševio milione: Okrečio je ceo zid za 30 sekundi i pokazao detaljno kako to radi (VIDEO)
20:28 Dom i saveti Ovako se to radi: Momak oduševio milione - Uspeo je da okreči ceo zid za samo 30 sekundi, evo u čemu je caka
11:01 Dom i saveti Osvežite prljave zidove bez krečenja: Samo ih obojite ovom mešavinom i biće čisti kao apoteka
08:00 Dom i saveti Mogu da deluju agresivno i da zahtevaju više održavanja: Ove tri boje nisu dobar izbor za vaše kupatilo
11:41 Dom i saveti Uštedite vreme i novac: Očistite zidove bez krečenja - Sa ova 3 sastojka sve fleke i prljavština će nestati začas
10:34 Dom i saveti Ako planirate da krečite OVO je savet za vas: Dizajnerka enterijera otkrila je GREŠKU koju svi pravimo, farba se menja zbog toga!
13:13 Dom i saveti "Evo kako sam OKREČILA zid za 2.000 dinara": Da, moguće je i to u PET SLOJEVA i dosta strpljenja
08:00 Dom i saveti Bojama u KUĆI prizovite POZITIVNU ENERGIJU i SREĆU: Jedna nijansa privlači uspeh i napredak u CELOJ porodici
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
13:42 Zdravlje Za bolje raspoloženje: Naučnici tvrde da ovaj broj koraka dnevno može ublažiti simptome depresije
13:11 Ispovesti "Mama kaže da ove godine nećeš doći": Devojčica napisala pismo Dedu Mrazu, rasplakala i najtvrđa srca